previous arrow
next arrow
Shadow

Een rustige basis met een persoonlijk sausje, iets unieks, een beetje humor en kleur? Wil jij dit interieur?

Wil je af van witte muren maar wil je wel een rustig en naturel interieur?

Hou je van trends? Maar is tijdloos en duurzaam voor jou ook belangrijk?

Zoek je in jouw huis rust en eenheid maar wil je daarnaast ook een eyecatcher?

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht maar vind je het nog kaal en mis je de warmte in jouw interieur?

 Ik kan je helpen!

Hoe fijn is het om steeds te kunnen zeggen: wat heb ik een heerlijk huis! Helemaal afgestemd op waar jij happy van wordt. Het is rustig maar wèl met die ene eyecatcher, persoonlijke items en fijne meubels. Het gevoel van thuis komen in een warm nest, met zorgvuldig gekozen kleuren en het gezellige sfeertje dat in elke hoek voelbaar is. 

Noord en Zoet Interieuradvies staat voor een fijne, rustige, duurzame, Scandinavische basis (Noord) met een persoonlijk sausje, iets unieks, een beetje humor en kleur (Zoet).

Ik ben Irene, 47 jaar en met meer dan 4 jaar ervaring als Interieurstylist heb ik al vele mooie interieurs mogen maken. Noord & Zoet staat voor hoe ik zelf ben. Rustig in de basis met hier en daar een spontane actie en humor.  

 

Neem een kijkje bij mijn interieuradviespakketten of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kunnen we samen naar jouw wensen kijken en zien wat ik voor jou kan betekenen.

Aarzel niet om advies in te winnen. Het kan zoveel voldoening en rust geven wanneer je het eindresultaat ziet en merkt hoe alles harmonieus samen komt in jouw persoonlijke stijl. 

“Je moet je vooral zélf happy voelen in jouw eigen huis“

DSC_7159-kopie-420x600

Kan ik je van dienst zijn?

Mijn laatste blog…