Interieurinspiratie

Behang van Photowall in de slaapkamer

Behang van Photowall in de slaapkamer. Bloemen in een vintage stijl op een betonnen achtergrond. Hoe mooi is dit behang? Een vintage, stoere maar toch ook zeker een romantische look voor in de slaapkamer. Ik ben gek op bloemen maar dan in een zachte achtergrond. Juist deze speelse indeling en print vind ik zo ontzettend leuk.  In samenwerking met Photowall  ben ik aan de slag gegaan met behang. Met behang kun je echt een statement maken in de ruimte. Het is een eyecatcher zowel in een basic als een meer uitgesproken interieur. Hiermee maak je het interieur ook echt persoonlijk en uniek.

Ik was gelijk verliefd op dit behang. Ik had het al gezien bij anderen op social media en ik wist zeker dat het in onze slaapkamer perfect zou passen. Door dat het in de nok toe werd behangen hoopte ik wel dat de bloemen er goed uit zouden komen. Dat is zeker gelukt.  Het geeft zo’n mooi statement in de ruimte maar houdt het wel rustig. Juist door de combinatie van kleuren met het witte bed. En een andere leuke bijkomstigheid is dat dit behang de hoogte benadrukt en daardoor de kamer weer lichter en ruimer lijkt. Ik ben heel erg blij met het effect van dit behang.

Photowall  levert alles op een fijne manier aan. De behangkit is gevuld met alle benodigdheden voor het behangen zodat je alleen nog een emmer nodig hebt voor het mengen van de behanglijm. Alle instructies zijn erg duidelijk beschreven en het behang is genummerd zodat je precies weet waar je moet beginnen. Dat is wel zo fijn. Wij zijn niet hele ervaren behangers maar dit ging helemaal prima zo.

Vervolgens zijn we aan de slag gegaan. Binnen 1 dag klaar. Het is heel fijn en stevig behang, plezierig om mee te werken en wat goed plakt. Je ziet ook geen bubbels in het behang verschijnen. Gelijk strak er op! In een korte tijd een hele snelle make over van de slaapkamer. Hoe fijn is dat?

We hebben gekozen om zowel achter het bed het behang toe te passen als op het tussenmuurtje in onze slaapkamer. Hier staat onze ladekast tegenaan. Hiermee creëer je een doorkijk met hetzelfde behang en dat maakt het juist net even anders dan anders. Het geeft zo’n leuk effect.

We zijn er echt ontzettend blij mee! De kleuren uit het behang heb ik in de rest van de ruimte weer laten terugkomen. Zoals je ziet zijn de kussens op het bed hier op aangepast. Door herhaling van kleur toe te passen in de ruimte creëer je een rustig geheel. En dat is in de slaapkamer wel zo fijn. Het is toch een ruimte waar je tot rust wil komen. Maar dat hoeft niet altijd door alles licht en wit te laten.

Wil je ook zo’n te gek behang. Je kunt met de code noordenzoet25 vanaf vandaag tot en met 31 mei 2021 25% korting ontvangen op alle producten van Photowall. Neem eens een kijkje, ze hebben ook nog hele mooie posters en wanddecoratie.

Liefs Irene

 

Deze blog is een samenwerking met Photowall.

 

Terug naar lijst