Interieurinspiratie

Een tv meubel kiezen

Een tv meubel uitkiezen. Hoe doe je dat? Deze blog geeft jou inspiratie en tips bij het kiezen van een mooi tv meubel.

Vroeger was een tv meubel functioneel en maakte het niet zoveel uit hoe deze er uit zag. Nu is het onderdeel van de totale sfeer en styling. Een tv meubel kan soms de eyecatcher van de ruimte zijn. Maar waar kies je voor? Groot of klein? Zwevend ? Met pootjes of zonder pootjes. Ga je voor zwart of een andere kleur. Er zijn heel veel mogelijkheden.

Een zwevend meubel past echt prachtig in een wat strakker interieur, zoals je hier ziet wordt het meubel een geheel met de muur. Ook is een zwevend meubel erg praktisch omdat het makkelijker schoon te maken is onder het meubel. Het oogt luchtiger en ruimtelijker. Door voor zwart te kiezen wordt het ook een statement in de ruimte en geeft het direct sfeer.

Of kies je voor een prachtig meubel op pootjes. Het lijkt wel een dressoir op deze manier. Ook weer praktisch omdat je makkelijk er onder kunt schoonmaken. Maar het is nog veel meer een meubel en onderdeel van de sfeer in de ruimte. Ook de ovale vorm brengt zachtheid aan het meubel waardoor deze minder zwaar oogt. De latjes maken dit meubel weer helemaal van deze tijd. Echt een meubel waarmee je heerlijk kunt stylen in de ruimte.

Dit zwarte tv meubel is wat groter en robuust. Prachtig in een grote ruimte omdat je hiermee gelijk iets neer zet. Hier lijkt het ook weer op een mooi dressoir waar je veel meer mee kan. Afhankelijk van de lengte kun je hier een grote plant op kwijt of kussens zodat het weer een zitplekje wordt en daarmee nog meer betrokken wordt bij de zithoek. In het zwart past deze ook weer heel erg mooi in een industrieel of hotel chique interieur.

Wil je meer weten of hulp bij de aanschaf van een tv meubel, neem dan contact met mij op.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst