Ervaringen van klanten kun je hier teruglezen. Het allerleukst van het opleveren van een nieuw interieuradvies plan is het krijgen van een enthousiaste eerste reactie van de klant. Elk interieuradvies wat ik oplever stop ik mijn ziel en zaligheid in. Ik vind het zo belangrijk dat ik er zelf 100% achter sta en dat ik bij wijze van, in dit interieur gelijk mijn thuis zou kunnen vinden. Elke klant is uniek en zo begin ik ook altijd een interieuradvies. Bij een kennismakingsgesprek bij de klant thuis observeer ik goed, leer ik de klant goed kennen middels een aantal vragen en maak ik heel veel foto’s van het interieur.

Daarnaast heb ik alle stalen van bijvoorbeeld verf, behang, vloer, gordijn, tapijt en meubels mee. We kunnen dan al een flinke slag slaan in keuzes. Vaak ontstaat tijdens het gesprek al een live moodboard. Zo leuk om te zien hoe de eerste opzet hier al ontstaat.

Hier kun je een groot aantal reacties lezen op mijn opgeleverde interieuradviezen van de laatste tijd. Wil je meer zien van de interieuradviezen? Kijk dan eens bij mijn portfolio.

Raak je nu enthousiast en wil je ook een advies van mij bij jou thuis? Neem dan vrijblijvend contact met mij op middels het contactformulier.

Of neem eens een kijkje op mijn instagram. Hier deel ik vaak een kijkje achter de schermen bij een interieuradvies.

We hebben Irene gevraagd voor advies over de woonkamer van onze nieuwe woning. Graag wilden we er een warme huiskamer van maken. Met de adviezen van Irene is dat goed gelukt!

Wat we heel prettig vonden is de manier waarop Irene haar werk doet. Ze kwam langs met allerlei kleuren en stalen en luisterde goed naar onze wensen.

Samen hebben we een mooi kleurenpalet gemaakt. Daarna had Irene vrij snel een heel plan klaar met concrete adviezen. Heel erg fijn!

Karin en Tibor
Al heel lang was ik op zoek naar een mooie kleur beige die mijn woonkamer en keuken een warmere uitstraling zou geven en tevens mooi zou matchen met de vloer en rest van de inrichting. Ik kwam hier maar niet uit; te geel, te roze, te kil etc.

Uiteindelijk kwam ik op de Instagram pagina van Irene (Noordenzoet Interieuradvies) terecht en besloot bij haar kleuradvies in te winnen. Irene kwam bij mij thuis met allerlei staaltjes en luisterde goed naar mijn wensen.

Ze kwam tot een mooi kleurpalet welke ik kort na haar bezoek al heb toegepast. Ook gaf ze nog waardevolle adviezen mbt enkele accessoires, top. Zowel de behangcirkel als nieuwe Ixxi hangen hier al aan de muur. De woonkamer heeft een veel warmere uitstraling gekregen en ik heb dankzij Irene’s advies meer eenheid kunnen creëren.

Al met al ben ik erg blij met het kleuradvies van Irene, dankjewel!

Saskia
Wij hebben een grote verbouwing gedaan, de hele benedenverdieping is op zijn kop gegaan, incl nieuwe keuken en een uitbouw. We hadden totaal géén idee wat we wilden qua inrichting.
Wel wisten we dat het een rustig geheel allemaal moest blijven. Een rustige basis is het uitgangspunt geweest van Irene, met een stoere dot zwart erin verwerkt. We waren heel verrast met welk kleurenpalet Irene kwam. Maar het was een totaalplan waar we ons helemaal in konden vinden.
Het was spannend om uit de comfort zone te gaan door de kast en muur groen te maken. Maar wat is het ontzettend mooi uitgepakt! Vooral de binnendeuren die Irene ons heeft geadviseerd zijn top. Iets waar we nog elke dag heel blij mee zijn.
En de extra tips die we kregen zijn ook super. Ook heel fijn dat meubels die er al zijn hergebruikt kunnen worden.
Anita
Als twijfelaar eindelijk de stoute schoenen aangetrokken om een styliste te vragen. Wat een verademing!
Met Irene haar hulp kon ik eindelijk knopen door hakken. Supersnel kregen we het advies al toegestuurd.

Wat ik heel fijn vond was dat er allemaal linkjes in het advies stonden. Op die manier kon ik gelijk de spullen bestellen.Wat ook zo fijn was dat ze uitleg geeft over het hoe en waarom van een advies dat ze geeft.

En……dat ze met heel betaalbare adviezen en meubels komt! Gewoon te koop bij Wehkamp, Karwei, Jysk.

Door Irene ontzettend veel inspiratie en zin gekregen om weer door te gaan met onze klussen!

Trudie
Wat me opviel aan het account van Noord & Zoet, is het kleurgebruik.
Steeds een nieuwe kleur, die dan weer perfect past bij de al bestaande omgeving.
Daarom is onze keuze op Noord & Zoet gevallen.

Juist het kleurgebruik in onze woonkamer vonden we moeilijk. We hebben voor heel uitgesproken kleuren gekozen, maar jij hebt ervoor gezorgd dat het een mooi, rustig geheel blijft.Voor het sausen van de wanden en het kopen van meubelen hadden wij jouw kleurenstalen en kooplijst bij de hand. Dat scheelt veel keuze stress en het wordt voor ons daardoor een stuk makkelijker kiezen.

Kortom: wat een luxe om een professional mee te laten kijken. Onze dank is heel groot.

Eric & Monique
Irene heeft altijd leuke ideeën, ze inspireert me enorm. En ze heeft gevoel voor kleur. Aanrader om advies in te winnen bij haar. Twijfel je over een kleur of wat dan ook? Irene komt langs met een koffer vol stalen en brengt je interieur weer helemaal tot leven.
Inge
Voor mijn appartement heb ik Irene gevraagd om een kleuradvies. De laatste touch in het appartement miste en door het advies van Irene is de warmte terug gekomen in de woonkamer. Door middel van kleuren, maar ook het toevoegen van accessoires en planten is de kamer gaan leven en komt de lichtinval nog beter tot zijn recht. Al met al erg tevreden met de uitkomst en dat al na een korte kennismaking. Knap hoe Irene een advies kan geven dat echt bij mij en mijn voorkeuren past.  
Tessa
Voor de verbouwing van onze zolder/slaapkamer is er allereerst een dakkapel geplaatst. Hoe fijn is het dan om de hulp in te schakelen van Irene – Noord & Zoet voor een uitgebreid interieuradvies.
Na het intakegesprek waarin wij onze wensen bespraken ontvingen wij een prachtig verzorgd compleet advies inclusief foto’s en schetsen. Alles tot in de details uitgewerkt en omschreven met kleuradvies, meubeladvies, accessoires, stoffen en staaltjes.
De bijgevoegde shoppinglist is echt een uitkomst. Via de linkjes kun je direct alles zelf bestellen inclusief de accessoires. Alle keuzestress is onmiddellijk verdwenen! Het is zo verrassend om te zien hoe Irene al onze wensen bij elkaar weet te brengen en ook onze liefde voor reizen hierin heeft meegenomen.  Een oude kast kreeg weer een nieuwe look! De kleuren zijn allemaal geweldig op elkaar afgestemd. Door het prachtige fotobehang wanen we ons nu elke dag weer even in Toscane. Bedankt Irene, je creëerde voor ons precies de rustige, serene sfeer en stijl waar we naar op zoek waren.
Raoul & Renate
Wij hebben Irene ingeschakeld voor Interieuradvies voor de woonkamer van onze nieuwbouwwoning en dat was een hele goede keuze! Ze heeft meegedacht over de kleuren, indeling en styling.
Na een online intakegesprek waarin we onze wensen, do’s en don’ts hebben besproken, is Irene voor ons aan de slag gegaan. Vervolgens hebben we van haar een compleet advies ontvangen helemaal naar onze smaak! Over alles was nagedacht en paste helemaal bij onze wensen. Van meubels, kleuren en decoratie op de muur, tot een mooie shoppinglist voor accessoires! Zelfs over wat groen (planten) was nagedacht! En alle staaltjes zijn ook nog als een cadeautje naar ons opgestuurd, heel erg verzorgd. Door het advies van Irene hebben we een stuk minder keuzestress en komt onze droomwoning weer een stukje dichterbij!
Marloes & Jeroen
Wij hebben beiden een nogal uitgesproken,  maar tegengestelde smaak. Het komt weinig voor dat we het snel eens zijn over huisinrichting, kleuren, verlichting  enz. Tot onze verbazing waren we allebei direct enthousiast  over het advies van Noord en Zoet.  Anders dan wat we hadden bedacht, maar wel precies in de roos. Het was in t begin spannend om er ook echt voor te gaan, maar het heeft goed uitgepakt en we krijgen veel complimenten van onze gasten. We zijn er dik tevreden mee!
Gerrit & Jeanette
Je krijgt er een prachtig advies voor!
Goed doordacht en zelfs moeilijke ruimtes pakt ze met twee handen aan.
Kirsten
We vroegen Irene om advies voor de herinrichting van onze hal. Deze was ons al jaren een doorn in het oog. Irene inventariseerd (vanwege Corona) aan de hand van een telefoongesprek en beelden op Internet wat ons aansprak en maakte daarmee een moodboard. Ze gaf advies qua indeling, kleur en meubilair en maakte voor ons een tekening. Ook werden materialen hergebruikt in haar advies. Hiermee gingen we aan de slag. En we zijn heel blij met het eindresultaat. We hebben niet alle elementen overgenomen, maar wel de meeste, en ze heeft ons met haar advies goed op weggeholpen.Na jaren is het eindelijk fijn binnen komen in onze hal.
Ingrid