Hoe kan ik jou het beste helpen met het juiste Interieuradvies? Hieronder vind je de verschillende pakketten en mogelijkheden die ik aanbiedt. De adviezen variëren van een kort advies tot een zeer uitgebreid interieuradvies. Deze adviezen voor jouw interieur zijn zowel voor de bestaande bouw als nieuwbouw. Of ga je jouw huidige huis verbouwen en heb je hierbij hulp nodig?  Er is altijd wel een advies wat bij jou past.

Heb je een woonwens die niet helemaal past bij onderstaande pakketten, dan is maatwerk uiteraard altijd mogelijk. Wil je alleen een brainstormsessie of een advies voor een meubel op maat? Neem contact met mij voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek door middel van contactformulier. Aarzel niet om advies in te winnen. Het kan zoveel rust en voldoening geven wanneer je het eindresultaat ziet en merkt hoe alles harmonieus samen komt in jouw persoonlijke stijl. 

Neem ook eens een kijkje bij mijn portfolio, daarbij kun je zien en lezen wat ik al eerder heb gedaan. Of volg mij op Instagram voor nog meer inspiratie en weetjes over mij. 

DSC_7197

KLEURADVIES

Wil je aan de slag met kleur in huis? Ga je verhuizen of verbouwen? Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het kiezen van de juiste kleur? Dan is dit kleurenadvies wel iets voor jou.

We maken een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis en gaan aan de slag met verschillende kleurstalen. Hieruit kiezen we een mooi palet voor de ruimte.Het blijft niet bij een kleuradvies alleen voor de muur, maar ook voor bijvoorbeeld de accessoires, meubels en gordijnen.

Van te voren vraag ik nog sfeerplaatjes van interieurs die je mooi vindt en foto’s van de ruimte. Zo kan ik het gesprek goed voorbereiden.
Na het intakegesprek van ongeveer 1 uur ontvang je van mij een moodboard en een uitgebreid verslag van het kleuradvies in de mail. Hierbij vind je ook de uitgebreide informatie waar alle items en kleuren zijn te verkrijgen.
Ook stuur ik de bijbehorende staaltjes nog naar je toe, zodat je goed de tijd krijgt om de kleuren op je te laten inwerken en zo blij bent met het eindresultaat.

Zo kun je daarna lekker zelf aan de slag. Bij dit advies hoort 10% korting op de LABpaint van Vestingh Paint & Craft.

In het verslag vind je:

Moodboard en bijbehorende toelichting.
Kleurenadvies en verslag voor de ruimte, linkjes naar de items/verf die ik adviseer.
Staaltjes van de gebruikte kleuren, deze krijg je thuis gestuurd.

Dit advies kost 250,- euro per ruimte

DSC_7189

STANDAARD STYLING- EN INTERIEURADVIES

Zoek je in jouw huis rust en eenheid maar wil je daarnaast ook nog een leuke eyecatcher?

Loop je vast met de indeling van de meubels in huis of mis je net even dat ene kleurtje wat de ruimte weer knus en gezellig maakt? Dan is dit advies wel iets voor jou.

We maken een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis en gaan aan de slag met de kleuren en indeling van de ruimte. Ik neem een uitgebreid stalenpakket mee, variërend van verf-, vloer-, meubel- en gordijnstalen. We kiezen een mooi palet voor de ruimte in het huis of sparren al over indeling en de styling.

Van te voren ontvang ik sfeerplaatjes, een plattegrond van de ruimte en foto’s van items die blijven en/of meegaan. Je ontvangt na het advies een moodboard, verslag en staaltjes van de eventueel gebruikte materialen. Je kunt hierna lekker aan de slag.

Bij dit advies hoort 10% korting op de LAB paint van Vestingh Paint & Craft.

In het verslag/Interieuradvies plan vind je:

Een kleur- indelings- en/of stylingsadvies in een uitgebreid verslag verwerkt.
Moodboard met bijbehorende toelichting.
Verslag met het advies per mail, hierin zijn alle (shop) linkjes, plattegronden en verwijzingen naar alle gebruikte meubels, accessoires en verf verwerkt.
Staaltjes van o.a. de verf, meubels, stoffen.

Dit advies kost 550,- euro per ruimte  

DSC_7245

UITGEBREID STYLING- EN INTERIEURADVIES

Heb je een nieuwbouwhuis gekocht maar vind je het nog kaal of wil je hier echt jouw droomhuis van maken? Hou je van trends? Maar is duurzaamheid voor jou ook belangrijk?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen met het kiezen van de juiste materialen, kleur of meubels en accessoires? Want je wil nu toch echt een droomhuis maken van dit mooie huis. Je wil binnenkomen en zeggen, wat heb ik toch een heerlijk huis.

Dan is dit advies wel iets voor jou. We maken een afspraak voor een intakegesprek bij jou thuis (bij een nieuwbouwhuis kunnen we andere afspraken maken) en gaan aan de slag met verschillende materialen. Ik neem verschillende stalen mee, van bank- en meubelstalen tot vloer, verf en gordijnen. Of misschien hou je van een leuk behang. Ik neem van alles mee. Hieruit kiezen we een mooi palet voor de ruimte, we maken eigenlijk al een soort van live moodboard. Dan gaat het meteen meer leven.

Van te voren vraag ik nog sfeerplaatjes van interieurs die je mooi vindt, plattegrond en foto’s van de ruimte en eventueel items die mee gaan naar de nieuwe ruimte. Zo kan ik het gesprek goed voorbereiden. Na het intakegesprek van ongeveer 1 uur ontvang je van mij een moodboard en een uitgebreid verslag van het advies in de mail. Niet te vergeten, alle staaltjes van de gebruikte materialen in het advies krijg je thuisgestuurd. Zo kun je daarna lekker aan de slag.

Bij dit advies hoort 10% korting op de LAB paint van Vestingh Paint & Craft. 

Wat zit er allemaal in dit advies plan?

Kleur- , stylings en indelingsadvies van de volledige ruimte.
Moodboard met bijbehorende toelichting.
Indeling van de ruimte met een plattegrond.
Kleuradvies.
Uitgebreid meubelplan, inclusief verwijzingen naar de winkels of showroom. Daarbij verwijs ik altijd door om fysiek de meubels te gaan bekijken en testen.
Lichtplan (met verwijzingen naar de lichtpunten en lampen en waar de aansluitingen moeten komen (nieuwbouw), met bestaande bouw houd ik rekening met de huidige aansluitingen of geef advies waar mogelijk andere oplossingen handiger zijn).
Stylingsadvies en shoppinglist met linkjes naar alle items die in het adviesplan zijn verwerkt.
Verslag van het gehele advies (uitgebreid uitgelegd waarom ik voor een bepaalde indeling, meubels, kleur en andere items heb gekozen).

Dit advies kost 850,- euro per ruimte

DSC_7215

ONLINE INSPIRATIESESSIE 60 minuten

Het kan zijn dat de pakketten niet helemaal aansluiten op jouw wensen. Misschien wil je wel een nieuwe indeling maar dan zonder shoppinglist. Of een kleuradvies met meubelplan. Allerlei variaties zijn mogelijk.  Dan is een mogelijkheid om een prijsopgave aan te vragen waarin een op maat gemaakte prijs wordt opgesteld. Je kunt dit aanvragen middels het contactformulier.

Het kan ook zijn dat je een korte vraag hebt, bijvoorbeeld over de kast van oma. Hoe integreren we deze mooi in ons huidige interieur? Of wat doen we met dat ene muurtje achter de bank? Of alleen een stylingsadvies? Dat kan vaak in 60 minuten. 

Een sessie van een uur voor een interieurvraag. Heb je een vraag over de aanschaf van een specifiek meubel, een bepaald soort vloer of raambekleding? Of misschien wel een hele andere vraag? Dan is deze sessie iets voor jou. We hebben een uur de tijd om jouw woonvraag te bespreken. Voorafgaand aan de sessie ontvang ik van jou graag foto’s van de ruimte of het item waar de vraag over gaat. Ook ontvang ik graag sfeerbeelden van interieurs die je mooi vindt. Eventuele kleurstalen krijg je na afloop thuis gestuurd.

Dit advies kost 99,- euro