Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Hoe kies je het juiste behang?

Hoe kies je het juiste behang ? Keuze maken voor het juiste behang is soms best lastig. Behang kan echt iets toevoegen aan de sfeer van de ruimte. Je kunt er een statement mee maken in de vorm van behang met een print of een natuurlijke uitstraling toe te voegen door te kiezen voor een behang met structuur of een hoog aaibaar gehalte. Behang is echt een sfeermaker wat mij betreft.

Er zijn verschillende soorten stijlen waar behang een hele mooie toevoeging kan zijn.

Romantisch vintage, hou je van bloemen en een vintage stijl. Dan passen dit soort behang echt prachtig. Door de rustige kleuren en door te werken met de kleuren vanuit dit palet wordt het toch een heel rustig geheel. Daarom heel goed te combineren voor zowel woonkamer als slaapkamer.

Tropisch in zwart wit, leuk in een stijl met meer rotan, wit, houtelementen. Het behang is op zich erg druk en aanwezig. Maar heel goed te combineren in zowel een rustige stijl als een stijl met meer uitgesproken kleuren.

Botanisch naturel, deze sfeer heeft een fijne botanische sfeer met veel groen en naturellen. Past heel goed in de slaapkamer maar ook zeker toepasbaar in een woonkamer of kinderkamer. Je kunt het combineren met de naturel kleuren uit dit palet of juist de groene kleuren meer accentueren in de ruimte. Daardoor krijg je nog meer een botanisch gevoel.

De laatste twee foto’s zijn behang uit de collectie van Kek Amsterdam.

Chic, hou je meer van glamour en een beetje goud. Of juist een marmer look. Ga dan voor een chic uitstraling. Je kunt hier één wand mee bekleden om een statement te maken in de ruimte. Of de hele ruimte voor een geheel. Hierbij passen zowel de rustige kleuren als de wat uitgesproken stijl. Dit behang komt uit de collectie van Kek Amsterdam. Neem eens een kijkje op de site. Ze hebben echt prachtige dessins, geschikt voor elke stijl. Ik help je graag een keuze te maken.

Wil je meer weten of behang ook iets is voor bij jou thuis, stuur mij dan een bericht of kijk onder het kopje Interieuradvies voor meer informatie. Ik help je graag met een op maat advies.

Of kijk eens bij mijn andere blogs over kleur in huis.

Liefs Irene

Terug naar lijst