Interieurinspiratie

Interieurtrend natural wonen

Interieurtrend natural wonen. Vorig jaar zagen we deze trend al veel in het interieur maar dit voorjaar en zomer gaan we deze trend nog meer zien. Waarom niet nu al beginnen ? Nog meer natuurlijke materialen in combinatie met naturelle kleuren. Prachtig vind ik deze trend. Wat zo fijn is aan deze trend, is dat je dit met alle andere kleuren kunt combineren. Daarentegen is het ook een duurzame trend, veel materialen komen vaak onbewerkt uit de natuur. Dit maakt het puur. En het materiaal wordt het in de loop van de jaren alleen maar mooier.

De naturel trend is te herkennen aan hout, rotan, riet, grassen, manden, linnen en bijvoorbeeld een schapenvachtje. En aan bijvoorbeeld de kleuren taupe, wit en zandkleuren.

Moodboard voor een naturel interieur.

Combineer met zwart wit, of met groen. Zo zie je dat het erg makkelijk is toe te passen en geschikt voor elk interieur.

The naturel trend hoeft niet altijd te betekenen dat dit lichte kleuren zijn. Ook donkerbruin en aardetinten passen goed in dit palet.

Je kunt de naturel trend toepassen in details.

Ook in de tienerkamer is een naturel look erg fijn. Het oogt gelijk heel rustig wat erg fijn is voor het puberbrein tegenwoordig. Ik heb hier een naturelle verf kleur op de wand gebruikt. Het maakt de hoek knus maar toch zeker niet te donker. Door verschillende kleuren accessoires te gebruiken maakt het de kamer weer levendig en zeker niet te saai.

De naturel trend is niet alleen geschikt voor binnen maar ook zeker straks voor buiten. Je kunt straks als het mooie weer er aan komt, deze trend naar buiten door voeren. Maar ook het binnen/buiten gevoel wordt dan versterkt. Accessoires kunnen zowel binnen als buiten worden gestyled.

Ben je ook gek op de naturel look maar weet je niet zo goed welke tint het beste in jouw interieur past? Ik geef je graag een kleuradvies, kijk onder het kopje interieuradvies voor de mogelijkheden.

Of lees mijn andere blogs over trendkleuren.

Liefs Irene

 

 

Terug naar lijst