Voor mijn appartement heb ik Irene gevraagd om een kleuradvies. De laatste touch in het appartement miste en door het advies van Irene is de warmte terug gekomen in de woonkamer. Door middel van kleuren, maar ook het toevoegen van accessoires en planten is de kamer gaan leven en komt de lichtinval nog beter tot zijn recht. Al met al erg tevreden met de uitkomst en dat al na een korte kennismaking. Knap hoe Irene een advies kan geven dat echt bij mij en mijn voorkeuren past.  
Tessa
Voor de verbouwing van onze zolder/slaapkamer is er allereerst een dakkapel geplaatst. Hoe fijn is het dan om de hulp in te schakelen van Irene – Noord & Zoet voor een uitgebreid interieuradvies.
Na het intakegesprek waarin wij onze wensen bespraken ontvingen wij een prachtig verzorgd compleet advies inclusief foto’s en schetsen. Alles tot in de details uitgewerkt en omschreven met kleuradvies, meubeladvies, accessoires, stoffen en staaltjes.
De bijgevoegde shoppinglist is echt een uitkomst. Via de linkjes kun je direct alles zelf bestellen inclusief de accessoires. Alle keuzestress is onmiddellijk verdwenen! Het is zo verrassend om te zien hoe Irene al onze wensen bij elkaar weet te brengen en ook onze liefde voor reizen hierin heeft meegenomen.  Een oude kast kreeg weer een nieuwe look! De kleuren zijn allemaal geweldig op elkaar afgestemd. Door het prachtige fotobehang wanen we ons nu elke dag weer even in Toscane. Bedankt Irene, je creëerde voor ons precies de rustige, serene sfeer en stijl waar we naar op zoek waren.
Raoul & Renate
Wij hebben Irene ingeschakeld voor Interieuradvies voor de woonkamer van onze nieuwbouwwoning en dat was een hele goede keuze! Ze heeft meegedacht over de kleuren, indeling en styling.
Na een online intakegesprek waarin we onze wensen, do’s en don’ts hebben besproken, is Irene voor ons aan de slag gegaan. Vervolgens hebben we van haar een compleet advies ontvangen helemaal naar onze smaak! Over alles was nagedacht en paste helemaal bij onze wensen. Van meubels, kleuren en decoratie op de muur, tot een mooie shoppinglist voor accessoires! Zelfs over wat groen (planten) was nagedacht! En alle staaltjes zijn ook nog als een cadeautje naar ons opgestuurd, heel erg verzorgd. Door het advies van Irene hebben we een stuk minder keuzestress en komt onze droomwoning weer een stukje dichterbij!
Marloes & Jeroen
Wij hebben Irene ingeschakeld voor Interieuradvies voor de woonkamer van onze nieuwbouwwoning en dat was een hele goede keuze! Ze heeft meegedacht over de kleuren, indeling en styling. Na een online intakegesprek waarin we onze wensen, do’s en don’ts hebben besproken, is Irene voor ons aan de slag gegaan. Vervolgens hebben we van haar een compleet advies ontvangen helemaal naar onze smaak! Over alles was nagedacht en paste helemaal bij onze wensen. Van meubels, kleuren en decoratie op de muur, tot een mooie shoppinglist voor accessoires! Zelfs over wat groen (planten) was nagedacht! En alle staaltjes zijn ook nog als een cadeautje naar ons opgestuurd, heel erg verzorgd. Door het advies van Irene hebben we een stuk minder keuzestress en komt onze droomwoning weer een stukje dichterbij!
Gerrit & Jeanette
Je krijgt er een prachtig advies voor!
Goed doordacht en zelfs moeilijke ruimtes pakt ze met twee handen aan.
Kirsten
We vroegen Irene om advies voor de herinrichting van onze hal. Deze was ons al jaren een doorn in het oog. Irene inventariseerd (vanwege Corona) aan de hand van een telefoongesprek en beelden op Internet wat ons aansprak en maakte daarmee een moodboard. Ze gaf advies qua indeling, kleur en meubilair en maakte voor ons een tekening. Ook werden materialen hergebruikt in haar advies. Hiermee gingen we aan de slag. En we zijn heel blij met het eindresultaat. We hebben niet alle elementen overgenomen, maar wel de meeste, en ze heeft ons met haar advies goed op weggeholpen.Na jaren is het eindelijk fijn binnen komen in onze hal.
Ingrid