Klantervaringen

Nadat wij net waren verhuisd en het lastig vonden hoe we het beste onze woonkamer konden benutten hebben wij ons laten adviseren door Irene. Zij heeft ons geholpen om de woonkamer gezellig en sfeervol in te richten. 
Irene is heel prettig in omgang en toegankelijk, wat sparren over interieur heel makkelijk maakt. Daarnaast heeft ze echt zicht op het houden van eenheid binnen een ruimte en hoe je het maximale kunt halen uit een kamer door middel van een juiste indeling. Dit alles in combinatie met een haalbaar budget maakt dat wij heel veel aan haar advies hebben gehad. Wij zouden het aan iedereen aanraden!
 
Veel dank nogmaals Irene en alle goeds natuurlijk. 
Caroline en Kasper 

Voor mijn appartement heb ik Irene gevraagd om een kleuradvies. De laatste touch in het appartement miste en door het advies van Irene is de warmte terug gekomen in de woonkamer. Door middel van kleuren, maar ook het toevoegen van accessoires en planten is de kamer gaan leven en komt de lichtinval nog beter tot zijn recht. Al met al erg tevreden met de uitkomst en dat al na een korte kennismaking. Knap hoe Irene een advies kan geven dat echt bij mij en mijn voorkeuren past.  
Tessa

Voor de verbouwing van onze zolder/slaapkamer is er allereerst een dakkapel geplaatst. Hoe fijn is het dan om de hulp in te schakelen van Irene – Noord & Zoet voor een uitgebreid interieuradvies.
Na het intakegesprek waarin wij onze wensen bespraken ontvingen wij een prachtig verzorgd compleet advies inclusief foto’s en schetsen. Alles tot in de details uitgewerkt en omschreven met kleuradvies, meubeladvies, accessoires, stoffen en staaltjes.
De bijgevoegde shoppinglist is echt een uitkomst. Via de linkjes kun je direct alles zelf bestellen inclusief de accessoires. Alle keuzestress is onmiddellijk verdwenen! Het is zo verrassend om te zien hoe Irene al onze wensen bij elkaar weet te brengen en ook onze liefde voor reizen hierin heeft meegenomen.  Een oude kast kreeg weer een nieuwe look! De kleuren zijn allemaal geweldig op elkaar afgestemd. Door het prachtige fotobehang wanen we ons nu elke dag weer even in Toscane. Bedankt Irene, je creëerde voor ons precies de rustige, serene sfeer en stijl waar we naar op zoek waren.
Renate & Raoul

Wij hebben Irene ingeschakeld voor Interieuradvies voor de woonkamer van onze nieuwbouwwoning en dat was een hele goede keuze! Ze heeft meegedacht over de kleuren, indeling en styling.
Na een online intakegesprek waarin we onze wensen, do’s en don’ts hebben besproken, is Irene voor ons aan de slag gegaan. Vervolgens hebben we van haar een compleet advies ontvangen helemaal naar onze smaak! Over alles was nagedacht en paste helemaal bij onze wensen. Van meubels, kleuren en decoratie op de muur, tot een mooie shoppinglist voor accessoires! Zelfs over wat groen (planten) was nagedacht! En alle staaltjes zijn ook nog als een cadeautje naar ons opgestuurd, heel erg verzorgd. Door het advies van Irene hebben we een stuk minder keuzestress en komt onze droomwoning weer een stukje dichterbij!
Marloes en Jeroen

Wij hebben beiden een nogal uitgesproken smaak. Het komt zelden voor dat wij het snel eens zijn over de huisinrichting, kleuren, verlichting enz.
Tot onze verbazing waren we allebei direct enthousiast over het advies van Noord en Zoet. Anders dan wat we hadden bedacht maar wel precies in de roos.
Het was in ‘t begin spannend om er ook echt voor te gaan, maar het heeft goed uitgepakt en we krijgen veel complimenten van onze gasten.
We zijn er dik tevreden mee.
Gerrit & Jeanette

Je krijgt er een prachtig advies voor!
Goed doordacht en zelfs moeilijke ruimtes pakt ze met twee handen aan.
Kirsten

We vroegen Irene om advies voor de herinrichting van onze hal. Deze was ons al jaren een doorn in het oog. Irene inventariseerd (vanwege Corona) aan de hand van een telefoongesprek en beelden op Internet wat ons aansprak en maakte daarmee een moodboard.
Ze gaf advies qua indeling, kleur en meubilair en maakte voor ons een tekening.
Ook werden materialen hergebruikt in haar advies. Hiermee gingen we aan de slag. En we zijn heel blij met het eindresultaat. We hebben niet alle elementen overgenomen, maar wel de meeste, en ze heeft ons met haar advies goed op weggeholpen.
Na jaren is het eindelijk fijn binnen komen in onze hal.
Ingrid, Amsterdam