Vul het formulier in voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. En we kunnen samen kijken hoe we met jouw/jullie interieur aan de slag kunnen. Een woonvraag, groot of klein, alles is mogelijk.

Hoe fijn is het om steeds te kunnen zeggen: wat heb ik een heerlijk huis! Helemaal afgestemd op waar jij happy van wordt. Het is rustig maar wèl met die ene eyecatcher, persoonlijke items en fijne meubels. Het gevoel van thuis komen in een warm nest, met zorgvuldig gekozen kleuren en het gezellige sfeertje dat in elke hoek voelbaar is.

Noord & Zoet Interieuradvies staat voor een fijne, rustige, duurzame en Scandinavische basis (Noord) met een persoonlijk sausje , iets unieks, een beetje humor en kleur (Zoet). Niet standaard en volledig op jouw wensen gemaakt. Elk advies is weer uniek en dat maakt het zo leuk om hiermee aan de slag te gaan. Je krijgt een uitgebreid adviesplan waar je direct mee aan de slag kunt. Linkjes van showrooms, verfkleuren en leuke woonaccessoires staan in het interieuradvies plan vermeld zodat je ook weet waar je het een en ander kunt verkrijgen. Ik hou zoveel mogelijk rekening ook met hergebruik van materialen. Dus heb je nog een leuke kast waarvan je misschien in eerste instantie denkt, die gaat niet meer passen in mijn nieuwe interieur, dan ga ik hier ook mee aan de slag om deze weer helemaal leuk te matchen met de nieuwe meubels en accessoires. Dit maakt een interieur uniek ten opzichte van een andere en juist ook persoonlijk. Vaak zit er een verhaal aan een bepaald meubel of item. Zo gaat dit verhaal ook weer jaren mee. 

Wil jij dit interieur? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem eens een kijkje bij mijn portfolio en klantenervaringen. Dan heb je een indruk van welke adviezen ik al eerder heb gegeven. Of kijk bij Interieuradvies en zie welk advies het beste bij jouw woonvragen past.

Wil je meer van mij weten, volg mij dan op Instagram

DSC_7180