Over mij

Ik ben Irene, 46 jaar, getrouwd met de love of my life en mama van twee heerlijke grote meiden. Ik ben blogger, contentmaker en allround duurzaam stylist van beroep. Op mijn blog kun je veel tips en inspiratie op het gebied van interieur en duurzaamheid terugvinden. Ook geef ik interieur- en stylingadvies zowel zakelijk als particulier. En kun je mij inhuren voor product fotografie en event- en locatie styling.

Waar komt de naam Noord & Zoet vandaan? Noord staat voor naturel, stoere en pure materialen en de Scandinavische stijl in het interieur. Zoet staat voor de zoete kleurtjes, vintage, een beetje kitsch en humor in het interieur. Daarnaast zijn het niet toevallig ook de initialen van mijn twee lieve dochters.

Waar Noord & Zoet vooral voor staat is duurzaamheid, hergebruik en budgetvriendelijk. Dit kan wat mij betreft prima hand in hand gaan. Door meubels, accessoires en materialen anders te gebruiken of hergebruiken ontstaat vanzelf een ander interieur. Spreekt deze stijl en werkwijze jou aan voor de styling van jouw huis of project? Stuur dan een berichtje naar info@noordenzoet.nl