Voor een leuk nieuw te bouwen vakantiehuis in de duinen mocht ik een uitgebreid advies maken. De eigenaren zijn een ondernemend stel wat houdt van de drukte van de stad maar af en toe de rust opzoekt in de natuur. En dan het liefst in de duinen en dicht bij het strand. De eigenaren houden van natuurlijke materialen en kleuren uit de natuur. Dit past goed bij de Scandinavische stijl die ze graag willen terugzien in de vakantiewoning. Maar ook praktisch en comfortabel is een must. 

Het kleurenpalet wat ik heb uitgekozen komt uit het behang wat je achter de letters ziet op het moodboard. Dit behang, van Eijffinger, heeft de print van de wolken en daaruit heb ik het kleurenpalet bepaalt. Je hebt direct de connectie met de natuur te pakken. Door verschillende kleurtinten uit te pakken kom je direct tot een mooi geheel. Je hebt direct een ontspannen gevoel in een rustige omgeving. 

De materialen binnen dit palet heb ik hier ook op aangepast. De zachte kleur van de tegel, het hout van de vloer, het grijsblauw van de shutters, de linnen gordijnen en de zachte stof van de bank. 

 

 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten