Voor een tussenwoning in Bussum ging ik aan de slag met een uitgebreid interieuradvies voor de woonkamer en hal. Een is een jaren 30 woning in mooie staat. De vloer heeft een prachtige houtlook en de basis is helemaal prima. De bewoners wilden graag een lichte Scandinavische look.

De muren en kozijnen worden opgeleverd in wit. In deze lichte basis ben ik verder gegaan en heb ik gekeken waar een mooie kleur kan worden toegevoegd zodat het wel ruimtelijk blijft maar ook knus en gezellig.  De sfeer die terug komt in het moodboard is een scandinavische basis met een landelijke romantische twist. De basis is wit. Het beige en lichtroze komt terug in kleine stukjes op de muur en in de accessoires. Het oudroze komt weer terug in de kinderhoek. Ook de hal heb ik meegenomen in dezelfde sfeer als de woonkamer zodat het natuurlijke flow krijgt als je binnen komt.

 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten