Voor een woonkamer in Waddinxveen mocht ik aan de slag met een indeling- en kleuradvies. De bewoners gaan verbouwen en zijn op zoek naar eenheid en balans in de nieuwe woonkamer/keuken. Er komt een prachtige zwarte keuken in de ruimte te staan. Hoe kunnen we de rustige Scandinavische sfeer combineren met het stoere zwart. Een hele leuke uitdaging!

Het moodboard geeft de Scandinavische landelijke stijl weer met een stoere dot zwart er in verwerkt. Door zwart te combineren met mooie naturelle kleuren wordt het zwart meer verzacht. Zwart is dan minder dominant aanwezig en combineert erg mooi met hout en zachte materialen. Het groen in de ruimte is een mooie frisse tegenhanger van de naturelle en zorgt voor een lichte en frisse look. 

Hier zien we de eerste foto’s na de verbouwing. De kast is mee geschilderd in de kleur van de wand en springt er daardoor echt uit.

En de keuken, wat een plaatje toch?

 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten