Voor een tussenwoning in Lelystad ben ik aan de slag gegaan met een uitgebreid interieuradvies. Een advies van A-Z dus van de kleuren op de muur, gordijnen, meubels tot de kandelaars op tafel. Er lag al een hele mooie vloer, een licht eiken PVC vloer. Een fijne basis om op verder te borduren. De bewoners wilden ook nog een aantal items terug laten komen zoals een grote buffetkast en een op maat gemaakt tv meubel. De bewoners zijn niet bang om deze eventueel te schilderen zodat het weer mooi in het geheel past. Het mag best spannend zijn en anders dan anders. Daar hou ik van.

De hal wordt meegenomen zodat er sprake is van een compleet plaatje voor de gehele benedenverdieping.

Het moodboard geeft een warme knusse sfeer weer. Ik noem de stijl Scandinavisch caramel. De warme kleuren van de muren en de bank komen hierin naar voren. Ik heb wel gekeken elke kleuren mooi passen bij de zwarte elementen in de ruimte. Zo wordt het allemaal één geheel met elkaar.

 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten