Voor een mooi nieuwbouwhuis mocht ik een uitgebreid interieuradvies doen. De bewoners wilden graag een advies over kleur, materialen en accessoires. De woonstijl is te omschrijven als rustig, naturel en scandinavisch met toevoeging van pastelkleuren en stoere elementen zoals het steigerhout. 

We hebben samen gekeken tijdens het gesprek naar een aantal kleuren. Ik vraag altijd van te voren een aantal sfeerplaatjes en voorkeuren voor de kleuren. Ik geef aan dat het moodboard en kleuradvies straks een mooie basis geldt voor alle toekomstige aanschaf van items voor het interieur. Een aantal meubels gaan mee naar het nieuwe huis en een aantal elementen zoals de keuken, open haard en de stalen pui staan al in de ruimte. Er mogen best wel wat statements worden toegevoegd maar de basis blijft rustig. De basiskleuren zijn de warmgrijze kleuren Urban Dust en Stone van Labpaint. De accentkleuren zijn wit, zwart en zachtroze. Dit zie je terug in de kleuren van de meubels en de stalen pui in de ruimte. 

Het grijs komt ook weer terug in de leuke behangcirkel van Kek Amsterdam. We hebben met het grijs gezorgd voor herhaling in de ruimte. Dit geeft rust en eenheid. Alsmede met het hout. Een warme toevoeging aan het wit, zwart en grijs. 

En kijk eens naar het eindresultaat. Wat een fijn en rustig geheel is het bij elkaar. De bewoners waren ontzettend blij met het plan en hebben dit grotendeels uitgevoerd. Het is een warm huis en heel erg rustig geheel bij elkaar geworden. 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten