Voor een tussenwoning mocht ik aan de slag met een uitgebreid interieuradvies voor de zolderkamer. De bewoners wilden graag meer ruimte en eenheid op de slaapkamer op de zolderverdieping. De bewoners hebben een dakkapel op het dak laten zetten om zo meer ruimte en licht te creëren in de slaapkamer. Ook wilde ze graag meer lichte kleuren, rust en eenheid in deze ruimte. Daarnaast wilden de bewoners graag advies over de vloer, meubels en accessoires.

De stijl van de bewoners is Scandinavisch maar wel met een twist. Zij houden enorm van reizen en wilden dit ook wel terug laten komen door middel van fotobehang. Hoe houdt je met fotobehang de ruimte toch rustig en licht. 

Ik heb een prachtig fotobehang gevonden en ben hier op verder gaan borduren. De kleuren uit het behang heb ik meegenomen in de rest van de ruimte. Alle andere muren, balken en plafond zijn in dezelfde kleur geschilderd voor een rustig effect en balans in de ruimte. 

“Toscane meet Frans hotel” noem ik deze stijl.

Het fotobehang van de heuvels van Toscane en daaruit heb ik de kleuren gepakt voor de rest van de ruimte.

 

 

 

 

 

 

 

De bewoners vinden het belangrijk om niet alleen maar nieuwe meubels neer te zetten maar ook de bestaande meubels opnieuw te gebruiken. De oude commode kreeg een nieuwe kleur en nieuwe plek in de ruimte. De grote schuifdeuren heb ik geadviseerd om dezelfde kleur mee te schilderen. Dit past dan weer mooi bij elkaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kijk nu eens hoe mooi en rustig het geheel is bij elkaar. Het bankje is ook weer gezellig er bij samen met het ronde kleed. 

 

Wil je ook een interieuradvies wat bij jou past? Vul het contactformulier in en ik laat je zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn.

Terug naar lijst

Gerelateerde projecten