Prijzen/Info

In deze tijden is het helaas niet mogelijk om een persoonlijk interieuradvies met een intakegesprek op locatie te geven. Om toch een interieuradvies te ontvangen bied ik deze service nu online aan.
Voor 50,- (incl BTW) krijg je van mij een advies op maat voor de ruimte waar je mee aan de slag wil gaan. Dit advies houdt in: een kleuradvies voor de ruimte, styling- en indelingsadvies en een op maat gemaakt online shoppinglist waaronder ook verf.
Wil je meer weten of een belafspraak maken, stuur mij even een berichtje!


Kleuradvies

Kleuradvies zonder interieurstyling is ook een mogelijkheid bij Noord & Zoet. Daarbij volgt als eerst een intakegesprek. Dit kan zowel bij de klant thuis als telefonisch. Hierbij stel ik aantal vragen over de ruimte waar voor het kleuradvies wordt aangevraagd maar ook zeker vraag ik naar de persoonlijke wensen en waar de voorkeur naar uit gaat. Handig is ook als de klant sfeerplaatjes voor handen heeft. U krijgt een moodboard met kleuradvies en sfeerplaatjes, daarbij uitgebreid toegelicht waarom er gekozen is voor de kleuren op het moodboard.
  

Het kleuradvies kost 60 euro per ruimte.

Ik werk samen met Vestingh Paint & Craft. Mijn advies bevat in de basis de kleuren die vallen in de collectie LAB eco paint.

Kort styling- en interieuradvies

Tijdens een bezoek aan huis van de klant direct hands on advies, ter plekke al aan de slag met eigen spullen ter inspiratie, kleur- en indelingsadvies. Bij dit advies behoort een moodboard met foto’s en indeling van de ruimte op papier en een uitgebreide toelichting hoe tot dit advies gekomen. Het is alleen een advies, de klant kan daarna zelf aan de slag.

Dit korte styling en interieuradvies kost 150 euro per ruimte.

Interieurstyling

Stylen van een volledige ruimte van of een groot object op knappen met duurzame verf van Vestingh paint & craft. Van te voren maak ik hiervoor een moodboard op basis van een intakegesprek met de klant. Dit intakegesprek vindt in principe plaats bij de klant thuis. Dit advies betreft een lijst van items (shop list) voor het interieur om aan te schaffen en/of op te knappen. Onze basis is duurzaamheid dus kijk ik altijd naar wat er nog behouden kan worden of hergebruikt. Vervolgens style ik de ruimte zoals van te voren is bedacht met de klant.

Dit advies in combinatie met styling  kost 250,- per ruimte.

Mocht de klant willen dat de aanschaf van de items en/of het opknappen ook door mij wordt gedaan dan wordt de prijs daarop aangepast en ontvangt de klant een op maat gerichte offerte.

Dit interieuradvies kan worden uitgebreid met een lichtplan voor de desbetreffende ruimte. Het lichtplan betreft een advies over basis-, functionele- en sfeerverlichting met daarbij een shop list waar de geadviseerde lampen kunnen worden gekocht. Het lichtplan wordt van te voren doorgesproken met de klant. Het kan zijn dat naar aanleiding van het lichtplan bepaalde stopcontacten en/of verlichtingspunten moeten worden verplaatst.

Interieurstyling en advies op maat

Het kan zijn dat de pakketten die genoemd zijn niet helemaal aansluiten op de wensen. Dan is een mogelijkheid om een offerte aan te vragen waarin een op maat gemaakte prijs wordt opgesteld.
Dit kunnen o.a. zijn:

  • totaal interieuradvies, aankoop en afstyling van het huis of een bepaalde ruimte
  • kleuradvies voor het gehele huis
  • Materiaaladvies en/of aanschafadvies
  • Lichtplan
  • Eventstyling
  • Verkoopstyling (bij verkoop van het huis), hierbij zorg ik voor een juiste balans en aankleding in het huis wat verkocht dient te worden. Deze styling kan voor de fotografie worden gebruikt, maar ook voor een open dag en/of bezichtigen van het huis door potentiele kopers.

Voor vragen en/of mogelijkheden kunt u contact op nemen met Irene via info@noordenzoet.nl

Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km van Almere inclusief. Buiten een straal van 30 km reken ik een vergoeding van 0.30 ct per km.