Samenwerken

Noord en Zoet is in 2019 opgericht door Irene en is gericht op interieur en lifestyle. Ik ben begonnen met het schrijven van blogs. Maandelijks ontvangt Noord & Zoet een groot aantal unieke bezoekers met een interesse in deze onderwerpen. Hierdoor is Noord & Zoet een geschikt platform om producten en merken passend bij interieur en lifestyle meer bekendheid te geven.

Noord & Zoet is ook actief op Instagram, Facebook en Pinterest.

Wat zijn de mogelijkheden voor een samenwerking?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw product onder de aandacht te brengen, van reviews, advertorials, blogs tot overige samenwerkingen.

– Een gesponsorde blog op deze site, een post op mijn feed (eenmalig) en stories (eenmalig) op Instagram en een post op Pinterest.

– Of een gesponsorde foto op mijn feed en stories op Instagram (eenmalig).

– Een review in de vorm van een blog over het testen van een product. Dit product moet passen bij de visie van Noord & Zoet en gelinkt zijn aan interieur.

– Product- en Interieurfotografie

Noord & Zoet kan worden ingezet voor het fotograferen van producten voor in het interieur. Noord & Zoet heeft de laatste jaren ervaring opgebouwd in het fotograferen van items in het interieur. U kunt de sfeer en foto’s bekijken op de social media van Noord & Zoet. Wil je jouw product laten fotograferen in een huiselijke setting die past bij de sfeer van het huis van Noord & Zoet neem dan contact op via info@noordenzoet.nl. Dit kan uiteraard ook samen met een blog en/of review over het product.

Voor deze merken heb ik reeds foto’s gemaakt:

Voor meer informatie en het ontvangen van een mediakit kunt u contact opnemen met Irene, info@noordenzoet.nl

Noord & Zoet heeft reeds samengewerkt met Verasol Nederland, Betoncire Nederland, Echtgordijn, Cutting the Cake, Fotofabriek, Bloomon, Jurianne Matter, Gietkunstbymariek, Topdoek.nl, Printmijnstad, Juniqe, Cottonballlights B.V., Kunst in kaart en Vestingh Paint & Craft.