Samenwerken

Samenwerken

Noord en Zoet is in 2019 opgericht door Irene en is gericht op interieur en lifestyle. Ik ben begonnen met het schrijven van blogs. Maandelijks ontvangt Noord & Zoet een groot aantal unieke bezoekers met een interesse in deze onderwerpen. Hierdoor is Noord & Zoet een geschikt platform om producten en merken passend bij interieur en lifestyle meer bekendheid te geven.

Noord & Zoet is tevens actief op Instagram, Facebook en Pinterest.

Wat zijn de mogelijkheden?

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw product onder de aandacht te brengen, van reviews, advertorials, blogs tot overige samenwerkingen.

– Een gesponsorde blog op deze site (deze blijf minimaal een jaar op de site staan), een post op mijn feed (eenmalig) en stories (eenmalig) op Instagram en een post op Pinterest.

– Of een gesponsorde foto op mijn feed en stories op Instagram (eenmalig).

– Een review in de vorm van een blog over het testen van een product. Dit product moet passen bij de visie van Noord & Zoet en gelinkt zijn aan interieur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene, info@noordenzoet.nl

Noord & Zoet heeft reeds samengewerkt met Cutting the Cake, Lieve briefjes voor jou, Xtrawaard, Furnlovers, Bloomon, Jurianne Matter, Gietkunstbymariek, Topdoek.nl, Printmijnstad, Juniqe, Cottonballlights B.V., Pillah, Kunst in kaart en Vestingh Paint & Craft.