Interieurinspiratie

Shopperdeshop in de pop up webshop

Vroeger (heel lang geleden toen de kinderen nog klein waren) heb ik al eens een webshop gehad. Een webshop met hele leuke kinderkleding en items voor de kinderkamer. Destijds dacht ik, ach ja, dat doe ik er wel even bij. Helaas werkt dat niet op die manier en kwam ik er al snel achter dat de webshop niet werkte zoals ik het zou willen en ben ik er mee gestopt. Ik had een hele leuke baan er naast en die wilde ik toen niet opgeven. Maar wat vond ik het altijd al leuk :).

In deze tijden van Corona en persoonlijk contact wat moeilijker is geworden heb ik een nieuwe webshop geopend. Ik geef (zonder Corona)  in het voorjaar en najaar hele leuke interieurparty’s en stylingworkshops. Bij deze interieurparty’s en workshops gaan we aan de slag met leuke interieuraccessoires. Deze accessoires verkocht ik dan op deze avonden. Zo ontzettend leuk om te doen!

De webshop is volledig in de stijl van Noord & Zoet en tijdelijk open tot 1 januari a.s.. Ik kan dit nu heel goed combineren met Interieuradvies en styling. En hoe leuk is het dat mensen dan gelijk de producten in de webshop kunnen kopen.

Hier een aantal leuke producten die ik verkoop in de POP up webshop.

Kijk deze leuke huisjes eens van Jurianne Matter, op verschillende manieren te presenteren. Daarmee ook tijdloos in het interieur :).

En van kandelaars kun je er ook niet genoeg hebben. Deze zijn alledrie van VT wonen. De blokkandelaar (laatste foto) zijn er meerdere aan elkaar. Leuk om deze op meerdere manieren te stylen :).

Er komen nog meer leuke items aan, dus houd de site en de socials in de gaten!

Heb je vragen of wil je iets nabestellen? Stuur mij even een mailtje via webshop@noordenzoet.nl

 

Veel shopplezier!

Liefs Irene

Terug naar lijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *