Interieurinspiratie

Tuinposter Fotofabriek

Een tuinposter. Naast foto’s en posters in huis vind ik het ook leuk om in de tuin wanddecoratie te hebben. Na de make-over van de tuin met een zwarte wand van de schuur als resultaat ben ik op zoek gegaan naar een tuinposter. Daarbij kwam ik in contact met https://www.fotofabriek.nl/. Zij maken tuinposters en leveren daarbij ook nog eens snel.

Als eerste had ik een afbeelding nodig. Een afbeelding of foto die past bij de sfeer van de tuin na de make-over. Bij Rijksstudio van het Rijksmuseum kun je prachtige afbeeldingen downloaden in hoge resolutie.

Ik heb gekozen voor de afbeelding van de stokroos als tekening. Ik ben echt al jaren weg van de stokroos. Dus waarom niet op mijn tuinposter, maar dan wel in de stijl van de tuin.

Op https://www.fotofabriek.nl/kies je allereerst, een formaat. Daarbij selecteer je de foto die je wilt hebben op het gewenste doek. Vervolgens kun je allerlei opties kiezen, zoals een kader, filters en teksten. Ik heb ervoor gekozen om alleen de afbeelding op de tuinposter te laten afdrukken. Het is belangrijk om een foto of afbeelding in hoge resolutie te hebben zodat het scherp kan worden afgedrukt.

Ook is het mogelijk met diverse indelingsmogelijkheden, meerdere foto’s op een tuinposter te laten afdrukken. Hoe leuk is het om bijvoorbeeld meerdere vakantiefoto’s in een collage in de tuin op te hangen.

Daarna kun je kiezen om ringen in de poster te laten drukken. Metalen ringen voor een stoerdere look, doorzichtige ringen om deze wat meer naar de achtergrond te laten gaan, maar wel makkelijk om te hangen.

Ik heb gekozen om geen ringen in de tuinposter te laten zetten. Ik heb de tuinposter vastgeniet op de schuur.

Ik ben super blij met het eindresultaat. Het is prachtig! Vanuit mijn woonkamer zie ik de mooie poster op de schuur. Het past perfect in de stoere mediterrane sfeer die we willen neerzetten in de tuin. De prijs/kwaliteit verhouding is ook erg goed. De afbeelding is scherp afgedrukt en komt mooi tot zijn recht.

https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

https://www.fotofabriek.nl/producten/wanddecoratie/tuinposters/

Ik hoop jullie weer geïnspireerd te hebben. Wil je mijn andere blog ook lezen over meer producten van Fotofabriek?

Stay safe!

Liefs Irene

 

Terug naar lijst