Interieurinspiratie

Van fotoalbum naar koffietafelboek

Van fotoalbum naar koffietafelboek. Als ik iets leuk vind, is het maken van foto’s maar nog leuker vind ik om deze foto’s te bewerken en in een mooi fotoalbum te zetten zodat ik er heel lang van kan genieten.

Al een tijdje liep ik met het idee om een mooi album te maken van de foto’s van het interieur. Alle foto’s die ik tot nu toe heb gemaakt. Daarin is het ook leuk om te zien hoe ons huis is veranderd in de loop van de tijd.

Dit fotoalbum heb ik gemaakt in samenwerking met Fotoalbum.nl. Een prachtige site waar ze verschillende producten aanbieden om met jouw foto’s aan de slag te gaan. Van een mooi album tot wanddecoratie.

Ik ben aan de slag gegaan met een fotoalbum. Ik heb gekozen voor het formaat 30×30 omdat ik dit mooi vindt. Al mijn albums heb ik in dit formaat dus staat dit ook weer prachtig in de kast.

Met een fotoalbum heb je keuze uit alle kleuren kaft. Daarbij kun je kiezen of je nog een foto op de kaft wil zetten. Ik heb gekozen voor de kleur wit omdat dan mijn foto’s er nog meer uitspringen. Ook de pagina’s zijn verder wit. Maar dat is een persoonlijke keuze.

Je upload heel gemakkelijk de foto’s en schuift ze in het fotoalbum. Je hebt standaard voor dit formaat 24 pagina’s maar je kunt er altijd meer toevoegen als je deze nodig hebt.

Daarna zet je het fotoalbum in bestelling en heb je deze snel in huis.

Het fotoalbum heb ik op mijn koffietafel liggen en zo kan ik er elke dag even naar kijken. Zo is het een prachtige koffietafelboek geworden.

Wil je ook zo’n mooi fotoalbum maken? Kijk even op de site voor de mogelijkheden.

Zoek je nog meer inspiratie wat te maken met jouw foto’s of afbeeldingen check mijn blog.

Liefs Irene

 

Dit is een gesponsorde blog

 

Terug naar lijst