Wie is Noord & Zoet Interieuradvies? Noord en Zoet Interieuradvies staat voor een fijne, rustige, duurzame, Scandinavische basis (Noord) met een sausje van persoonlijkheid, iets unieks, een beetje humor en kleur (Zoet).

Ik ben Irene, 47 jaar en sinds 2019 fulltime zelfstandig Interieurstylist. Met inmiddels ruim 4 jaar ervaring en een diploma op zak heb ik heel veel mensen kunnen helpen aan hun unieke persoonlijke interieur waar ze iedere dag weer happy van worden.

Hoe fijn is het om steeds te kunnen zeggen: wat heb ik een heerlijk huis! Helemaal afgestemd op waar jij happy van wordt. Het is rustig maar wèl met die ene eyecatcher, persoonlijke items en fijne meubels.

Hiervoor was ik HR adviseur en Arbeidsdeskundige. Zowel bij een werkgever als zelfstandig ondernemer. Ik vind het heel fijn om met mensen te kunnen werken en iets voor mensen te kunnen betekenen. Echt een verschil te kunnen maken. Die ervaring heb ik meegenomen in mijn werk als zelfstandig Interieurstylist.

Daarnaast ben ik ook nog vrouw van een geweldige man, waar ik al meer dan 25 jaar mee samen ben. En mama van twee grote (volwassen) meiden. Ik ben een echt familiemens en vind het dan ook heerlijk samen te genieten van etentjes thuis, bbq-en en op de bank samen een filmpje te kijken.

De naam Noord & Zoet komt niet zomaar uit de lucht vallen. Het is eigenlijk ook een afspiegeling van wie ik ben. Een rustige basis maar met soms hier en daar een gekke spontane actie. Daarnaast zijn de N en de Z de initialen van de namen van mijn prachtige dochters.

Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

En kijk eens bij mijn portfolio en reviews, dan kun je zien welke mooie interieurs ik al heb gemaakt. Ook kun je daar de reacties van mijn klanten lezen.

Aarzel niet om advies in te winnen. Het kan zoveel voldoening en rust geven wanneer je het eindresultaat ziet en merkt hoe alles harmonieus samen komt in jouw persoonlijke stijl.

Liefs Irene

Voor nog meer weetjes over Noord & Zoet Interieuradvies en mijzelf kun je mij volgen op Pinterest of Instagram