Interieurinspiratie

Xeraliving, Scandinavisch merk

Xeraliving, prachtig Scandinavisch merk. In mijn werk kom ik de meest prachtige items tegen. Maar waar ik echt voor kan vallen zijn duurzame producten met een mooi verhaal. Zo ook dit merk, Xeraliving uit Finland. Twee dames die bedachten dat Scandinavisch design op een mooie maar ook duurzame manier kan worden gemaakt. Het heeft iets puurs, iets echts, maar ook bruikbaar. Xeraliving heeft twee lijnen, een textiel lijn en een papier lijn. De textiellijn bestaat uit prachtig bedlinnen, keukenlinnen, handdoeken maar ook tassen. Allemaal met dezelfde herkenbare stijl.

Of de papierlijn met kaarten en posters.

Een aantal van hun mooie items heb ik nu in mijn huis. Het past allemaal prachtig en is op meerdere manieren te gebruiken. Kijk naar de mooie theedoek. Durf het bijna niet te gebruiken. Maar aan de andere kant is deze ook weer zo mooi en misstaat ook niet als wandkleed.

De posters zijn echt one of a kind. Puur in eenvoud en prachtig in een Scandinavisch interieur. Zowel in een lijst als zonder lijst prachtig te combineren. Ik heb in deze kast bovenop een poster in een zwarte lijst en achter de middelste plank de poster op de muur gehangen. Het komt hier zo mooi uit. Heel erg blij mee 🙂

En niet te vergeten de prachtige kerstkaarten met mooie dessins. Net even anders dan anders en in mooie tinten zodat ze prachtig staan in een lijstje of zoals hier aan de kast.

Neem gauw eens een kijkje op de site www.xeraliving.fi en verwonder jezelf.

Liefs Irene

(dit is een gesponsorde blog)

 

Terug naar lijst