Interieuradvies

Noord staat voor naturel, stoere en pure materialen en de Scandinavische stijl in het interieur. Zoet staat voor de zoete kleurtjes, vintage, een beetje kitsch en humor in het interieur.

Daarnaast zijn het niet toevallig ook de initialen van mijn twee lieve dochters.

Waar Noord & Zoet vooral voor staat is duurzaamheid, hergebruik en budgetvriendelijk. Dit kan wat mij betreft prima hand in hand gaan. Door meubels, accessoires en materialen anders te gebruiken of hergebruiken ontstaat vanzelf een ander interieur. Mijn interieur en mijn visie is dan ook 70/30. Voor 70% bestaat mijn interieur uit hergebruik, kringloop, marktplaats en duurzame materialen.

Noord en Zoet kan ingehuurd worden voor diverse styling en/of interieurprojecten. Noord en Zoet staat voor duurzaam gebruik van materialen, hergebruik maar ook zeker budgetvriendelijk. Door items in het interieur her te gebruiken kun je geld besparen en niet te vergeten is het beter voor het milieu.
Net even anders dan anders gebruiken van bepaalde accessoires of geef een meubelstuk een andere functie of een andere kleur.

Wil je een vrijblijvend gesprek hierover, dat kan! Stuur een mailtje naar info@noordenzoet.nl

Na afloop van het vrijblijvende gesprek ontvang je een passende offerte via de mail of kijk bij het kopje prijzen/info voor de mogelijkheden.

Kleuradvies

Kleuradvies zonder interieurstyling is ook een mogelijkheid bij Noord & Zoet. Daarbij volgt als eerst een intakegesprek. Dit kan zowel bij de klant thuis als telefonisch. Hierbij stel ik aantal vragen over de ruimte waar voor het kleuradvies wordt aangevraagd maar ook zeker vraag ik naar de persoonlijke wensen en waar de voorkeur naar uit gaat. Handig is ook als de klant sfeerplaatjes voor handen heeft. U krijgt een moodboard met kleuradvies en sfeerplaatjes, daarbij uitgebreid toegelicht waarom er gekozen is voor de kleuren op het moodboard.

Het kleuradvies kost 80,- euro per ruimte bij een online advies. Bij een advies met een persoonlijkgesprek aan huis is dit 99,- euro per ruimte.

Ik werk samen met Vestingh Paint & Craft. Mijn advies bevat in de basis de kleuren die vallen in de collectie LAB ECO Wallpaint.80

Kort styling- en interieuradvies

Tijdens een bezoek of online direct hands-on advies, ter plekke al aan de slag met eigen spullen ter inspiratie, kleur- en indelingsadvies. Bij dit advies behoort een moodboard met foto’s en indeling van de ruimte op papier en een uitgebreide toelichting hoe tot dit advies gekomen. Het is alleen een advies, je kan daarna zelf aan de slag.
Dit advies duurt ongeveer 2 uur. De klant ontvangt na het advies staaltjes van de verf en eventuele andere items.
Daarnaast ontvangt de klant een Moodboard met een korte samenvatting van het advies.

Dit korte styling en interieuradvies kost 295,- euro per ruimte.

Interieurstyling

Stylen van een volledige ruimte of een nieuwe indeling maken van een ruimte.  Dat kan met een uitgebreid Interieurstylingsadvies. Van te voren maak ik hiervoor een moodboard op basis van een intakegesprek met de klant. Dit intakegesprek vindt in principe plaats bij de klant thuis en duurt ongeveer 1 uur. Dit gesprek kan ook online via een videoverbinding. Voor het gesprek vraag ik aan de klant om sfeerfoto’s, plattegronden en foto’s van de ruimte aan te leveren.  Dit uitgebreide interieuradvies betreft een plan voor de nieuwe indeling en styling van de ruimte en tevens een lijst van items (shop list) voor het interieur om aan te schaffen en/of op te knappen. Mijn basis voor een advies is duurzaamheid dus kijk ik altijd naar wat er nog behouden kan worden of hergebruikt. Vervolgens style ik de ruimte zoals van te voren is bedacht met de klant.

Dit advies in combinatie met styling  kost 495,- euro per ruimte.

Bij een volledige online advies geef ik 10% korting.

Mocht de klant willen dat de aanschaf van de items en/of het opknappen ook door mij wordt gedaan dan wordt de prijs daarop aangepast en ontvangt de klant een op maat gerichte offerte.

Na afloop van het advies ontvangt de klant een pakket met moodboard, staaltjes van de verf en een leuke attentie.

Dit Interieurstylingsadvies kan worden uitgebreid met een lichtplan voor de desbetreffende ruimte.

Noord & Zoet heeft contact met aannemers voor het uitvoeren van bepaalde klussen naar aanleiding van een ontwerp of advies.

In verband met COVID-19 houdt Noord & Zoet zich aan de richtlijnen die worden gesteld door het RIVM.

Interieurstyling en advies op maat

Het kan zijn dat de pakketten die genoemd zijn niet helemaal aansluiten op de wensen. Dan is een mogelijkheid om een offerte aan te vragen waarin een op maat gemaakte prijs wordt opgesteld.
Dit kunnen o.a. zijn:

  • totaal interieuradvies, aankoop en afstyling van het huis
  • kleuradvies voor het gehele huis
  • Materiaaladvies en/of aanschafadvies, bijvoorbeeld voor een nieuwe badkamer of keuken
  • Lichtplan
  • Eventstyling, bijvoorbeeld een etentje of presentatie
  • Styling van de tuin
  • Interieuradvies en styling van een ruimte op kantoor
  • Verkoopstyling (bij verkoop van het huis), hierbij zorg ik voor een juiste balans en aankleding in het huis wat verkocht dient te worden. Deze styling kan voor de fotografie worden gebruikt, maar ook voor een open dag en/of bezichtigen van het huis door potentiele kopers.

Ik hanteer een uurtarief van 80,- euro.

Voor vragen en/of mogelijkheden kunt u contact op nemen met Irene via info@noordenzoet.nl


Alle bedragen zijn inclusief BTW. Daarnaast zijn de reiskosten binnen een straal van 30 km van Almere inclusief. Buiten een straal van 30 km reken ik een vergoeding van 0.30 ct per km.