Interieuradvies

In deze tijden is het helaas niet mogelijk om een persoonlijk interieuradvies met een intakegesprek op locatie te geven. Om toch een interieuradvies te ontvangen bied ik deze service nu online aan.
Voor 50,- (incl BTW) krijg je van mij een advies op maat voor de ruimte waar je mee aan de slag wil gaan. Dit advies houdt in: een kleuradvies voor de ruimte, styling- en indelingsadvies en een op maat gemaakt online shoppinglist waaronder ook verf.
Wil je meer weten of een belafspraak maken, stuur mij even een berichtje!

Interieuradvies en styling

Noord staat voor naturel, stoere en pure materialen en de Scandinavische stijl in het interieur. Zoet staat voor de zoete kleurtjes, vintage, een beetje kitsch en humor in het interieur.

Daarnaast zijn het niet toevallig ook de initialen van mijn twee lieve dochters.

Waar Noord & Zoet vooral voor staat is duurzaamheid, hergebruik en budgetvriendelijk. Dit kan wat mij betreft prima hand in hand gaan. Door meubels, accessoires en materialen anders te gebruiken of hergebruiken ontstaat vanzelf een ander interieur. Mijn interieur en mijn visie is dan ook 70/30. Voor 70% bestaat mijn interieur uit hergebruik, kringloop, marktplaats en duurzame materialen.

Sinds 2019 schrijf ik blogs. Deze blogs gaat over alles wat met interieur te maken heeft. Elke maand (soms vaker) verschijnt er een blog op mijn site waar je inspiratie uit kunt halen voor jouw interieur en waar ik gewoon erg blij van wordt. Ik schrijf ook blogs om een product of een merk in de schijnwerper te kunnen zetten.  Dit product of merk moet wel passen binnen mijn visie vanuit Noord & Zoet.

Naast mijn blogs voor mijn eigen site schrijf ik ook nog blogs voor www.furnlovers.nl en www.homestylingkolkmanwonen.nl .

Noord en Zoet kan ingehuurd worden voor diverse styling en/of interieurprojecten. Noord en Zoet staat voor duurzaam gebruik van materialen, hergebruik maar ook zeker budgetvriendelijk. Door items in het interieur her te gebruiken kun je geld besparen en niet te vergeten is het beter voor het milieu.
Net even anders dan anders gebruiken van bepaalde accessoires of geef een meubelstuk een andere functie of een andere kleur.

Noord en Zoet werkt samen met Vestingh Paint & Craft. Vestingh, paint, craft, lifestyle

Wij maken gebruik van de lijn Lab Eco paint.  matte muurverf voor binnen en buiten, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. LAB ECO Wallpaint is zeer goed reinigbaar en bij uitstek geschikt als duurzame afwerking van wanden en plafonds.

LAB ECO Wallpaint voldoet aan het Franse A+ label, wat een schoon binnenklimaat garandeert. Het is een muurverf op waterbasis en bevat geen giftige stoffen. LAB ECO Wallpaint kan hierdoor veilig toegepast worden in o.a. keukens, baby- en kinderkamers, ziekenhuizen en scholen.

Bij de productie besteden we veel aandacht aan het milieu. Door de ECO Footprint in kaart te brengen, weten we exact hoeveel impact LAB ECO Wallpaint heeft. We zetten ons maximaal in om de CO2-uitstoot te beperken.

5 FOR 1: Met elke 5 liter verkochte LAB ECO Paint kunnen wij 1 persoon op duurzame wijze voorzien van zuiver drinkwater. Zo draagt elke aankoop van een blik LAB ECO Paint bij aan een mooiere wereld: bij je thuis de verf, waar het nodig is schoon drinkwater.
Een eerlijke deal!

Wil je een vrijblijvend gesprek hierover, dat kan! Stuur een mailtje naar info@noordenzoet.nl

Na afloop van het vrijblijvende gesprek ontvang je een passende offerte via de mail of kijk bij het kopje prijzen/info voor de mogelijkheden.

 

>