Interieuradvies

Eerste Hulp Bij Styling

Hoe krijg je dat ene hoekje leuk gestyled of hoe style je de keuken? Vragen die ik wekelijks krijg als Interieurstylist. Hoe leuk is het om net dat ene hoekje of kamertje leuk te kunnen stylen maar niet gelijk alles op de schop hoeft? Snel en effectief.
Daarom dit pakket: Eerste Hulp bij Styling
Dit pakket houdt het volgende in:

  • een uur om het hoekje, bank, keuken, vitrinekast etc. persoonlijk te komen stylen.
  • inclusief 150 euro aan accessoires en twee kleine potjes verf in bijpassende kleuren om bestaande accessoires te schilderen of een leuk kleuraccent te kunnen geven.

Dit pakket kun je nu bij mij reserveren voor 199,- euro.

(Dit pakket kan natuurlijk altijd worden uitgebreid met meer accessoires en meer hoekjes. Daarnaast werk ik volgens de richtlijnen van het RIVM in verband met Covid-19. Deze service is alleen mogelijk in Nederland)


Interieuradvies en styling

Noord staat voor naturel, stoere en pure materialen en de Scandinavische stijl in het interieur. Zoet staat voor de zoete kleurtjes, vintage, een beetje kitsch en humor in het interieur.

Daarnaast zijn het niet toevallig ook de initialen van mijn twee lieve dochters.

Waar Noord & Zoet vooral voor staat is duurzaamheid, hergebruik en budgetvriendelijk. Dit kan wat mij betreft prima hand in hand gaan. Door meubels, accessoires en materialen anders te gebruiken of hergebruiken ontstaat vanzelf een ander interieur. Mijn interieur en mijn visie is dan ook 70/30. Voor 70% bestaat mijn interieur uit hergebruik, kringloop, marktplaats en duurzame materialen.

Sinds 2019 schrijf ik blogs. Deze blogs gaat over alles wat met interieur te maken heeft. Elke maand (soms vaker) verschijnt er een blog op mijn site waar je inspiratie uit kunt halen voor jouw interieur en waar ik gewoon erg blij van wordt. Ik schrijf ook blogs om een product of een merk in de schijnwerper te kunnen zetten.  Dit product of merk moet wel passen binnen mijn visie vanuit Noord & Zoet.

Naast mijn blogs voor mijn eigen site schrijf ik ook nog blogs voor www.furnlovers.nl.

Noord en Zoet kan ingehuurd worden voor diverse styling en/of interieurprojecten. Noord en Zoet staat voor duurzaam gebruik van materialen, hergebruik maar ook zeker budgetvriendelijk. Door items in het interieur her te gebruiken kun je geld besparen en niet te vergeten is het beter voor het milieu.
Net even anders dan anders gebruiken van bepaalde accessoires of geef een meubelstuk een andere functie of een andere kleur.

Wil je een vrijblijvend gesprek hierover, dat kan! Stuur een mailtje naar info@noordenzoet.nl

Na afloop van het vrijblijvende gesprek ontvang je een passende offerte via de mail of kijk bij het kopje prijzen/info voor de mogelijkheden.