Ik ben Irene, 47 jaar, getrouwd met de love of my life en mama van twee heerlijke grote meiden. Ik ben allround duurzaam interieurstylist van beroep, blogger en contentmaker.

Ik geef interieur- en stylingadvies zowel aan zakelijke als particuliere klanten. Je kunt mij ook inhuren voor product- fotografie en event- en locatie styling.

Op mijn blogpagina vindt je veel tips en inspiratie op het gebied van interieur en duurzaamheid terugvinden.

Waar komt de naam Noord & Zoet vandaan? Noord staat voor naturel, stoere en pure materialen en de Scandinavische stijl in het interieur. Zoet staat voor de zoete kleurtjes, vintage, een beetje kitsch en humor in het interieur. Daarnaast zijn het niet toevallig ook de initialen van mijn twee lieve dochters.

Waar Noord & Zoet vooral voor staat is duurzaamheid, hergebruik en budgetvriendelijk. Dit kan wat mij betreft prima hand in hand gaan. Door meubels, accessoires en materialen anders te gebruiken of ze een andere kleur te geven ontstaat ook een ander interieur. Spreekt mijn stijl en werkwijze jou aan? Stuur dan een berichtje naar info@noordenzoet.nl. En kijk ook eens wat anderen vonden.