Interieurinspiratie

Hangmat met standaard

Een hangmat met standaard, heerlijk om in te relaxen. Heb je ook zo’n zin de zomer en zie je jezelf al liggen in een hangmat met een heerlijk drankje?

Nou, als het even kan ik wel :). Heerlijk de ultieme manier om te ontspannen wat mij betreft. Het duurt nog even, maar je kunt zeker al vast wat voorbereiding treffen. Een minivakantie in eigen tuin in het vooruitzicht.

Op mijn wensenlijstje staat een van deze hangmatten die je vindt op Hangmatgigant. Voor een leuke prijs een hele fijne hangmat met standaard. In elke stijl te bestellen en duurzaam gemaakt. De hangmatten en hangstoelen worden met de hand geweven. Bijvoorbeeld een leuke hangmat in Ibiza stijl. Je kunt deze zowel met standaard als zonder standaard bestellen. En daarin heb je weer verschillende mogelijkheden en materialen.

Ga je ook met de tuin aan de slag deze zomer en heb je advies nodig om deze in te richten of te stylen? Je kunt dan een berichtje sturen aan info@noordenzoet.nl voor meer informatie. Ik kan je helpen het vakantiegevoel in eigen tuin te ervaren.

En dan past de hangmat helemaal in het sfeertje van jouw nieuwe tuin.

Je hebt dan alleen nog maar een cocktailtje nodig en een zonnetje.

Liefs Irene

*dit is een gesponsorde blog

Terug naar lijst