Interieurinspiratie

Posters van Gallerix in het interieur

Posters in het interieur styling

Posters in het interieur, ondenkbaar tegenwoordig. Van Gallerix mocht ik voor deze styling mooie posters uitzoeken. Ik heb gekozen voor een lichte setting. Een Scandinavische sfeer met een mediterrane touch. Na mijn vakantie vind ik het altijd fijn om weer thuis te komen in een rustige lichte setting. Dat zijn voor mij ook altijd de momenten om te wisselen met posters en styling.

posters in het interieur styling

Ik heb hier gekozen voor een serie van 3 mooie posters. Het gaat om de posters Single Dried flower, de Dried Flower white vase en de poster Dried bouquet No1 

posters in het interieur styling

Door te kiezen voor posters die bijvoorbeeld hetzelfde kleurenpalet hebben of hetzelfde thema creëer je een rustige en serene sfeer. De accessoires er om heen benadrukken de kleuren die in de posters voorkomen. Daarbij vind ik het mooier en rustiger als het natuurlijke materialen zijn. Zo blijft het één geheel en ook in de rest van de ruimte. Herhaling van kleur, materiaal en thema geeft rust.

posters in het interieur styling

Je ziet het effect. De kleur van het gedroogde blad komt ook weer voor in de kleuren van de poster. En de andere poster springt er meer uit door er een losse lijst om heen te zetten. Speels maar ook rustig tegelijk.  Anders wordt het misschien toch te bleek en te wit. Juist combinaties van materialen en kleur maken het spannend en jouw styling persoonlijk.

Ook posters met teksten zijn prachtig hiermee te combineren. Ik heb hier eerder een blog over geschreven.

Ik ben heel erg blij met het eindresultaat.

Wil je zelf aan de slag en heb je hulp nodig? Laat het mij dan even weten via info@noordenzoet.nl. Misschien kan ik je helpen.

Liefs Irene

Terug naar lijst