Interieurinspiratie

Altijd feest met DIY vlaggetjes !

Altijd feest met DIY vlaggetjes. In de zomer hangen er bij ons altijd vlaggetjes in de tuin. In de winter soms ook binnen. Ik vind dat altijd zo gezellig. Je krijgt gelijk een gevoel van feest en vakantie.

Nu we de tuinkamer hebben, hangen er ook steeds vaker vlaggetjes binnen. Leuk voor boven een gezellig gedekte tafel bij een BBQ, borrel of gewoon stamppot. Deze vlaggetjes heb ik zelf ontworpen via Fotofabriek. Je kunt dat een afbeelding naar keuze op de vlaggetjes laten afdrukken. Ik heb hier gekozen, en wellicht herkende je deze al, voor dezelfde print als de tuinposter buiten en poster in onze tuinkamer.

Deze afbeelding komt van de collectie uit het Rijksmuseum. Prachtig door de eenvoud. Voor de vlaggetjes heb ik steeds een klein stukje van deze poster uitvergroot en laten afdrukken op de vlaggetjes. Zeg nou zelf, het wordt gelijk gezellig. Ik denk dat deze de hele zomer blijven hangen.

Voor de afwisseling en verjaardagen ook nog binnen op de kast. Ben er helemaal blij mee 🙂

Wil je ook zulke vlaggetjes laten afdrukken met jouw eigen vakantie-, familie- of mooie bloemenfoto’s ? Check dan snel de site.

Je kunt daar nog veel meer moois laten afdrukken.

https://www.fotofabriek.nl/fotoboek-maken/

https://www.fotofabriek.nl/

https://www.fotofabriek.nl/producten/feest/slingers

Je hebt ze ook nog eens snel in huis.

Veel feestplezier! Wil je mijn andere blog eens lezen, hier heb ik met dezelfde afbeelding een tuinposter gemaakt.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst