DIY, Seizoenen

DIY Pasen nestje van takken maken

DIY Pasen nestje van takken maken. Hoe leuk is het om met Pasen weer lekker te knutselen en dingen zelf te maken. Ik vind het heerlijk om hiermee aan de slag te gaan.

Normaal gesproken haal je takken in de winkel om deze in een vaas te doen met leuke eitjes er aan of andere accessoires voor Pasen.

Zelf vind ik het altijd leuk om net weer iets anders te verzinnen. Dus dacht ik, ik maak een nestje van deze takken en zo heb ik een leuke eyecatcher voor op tafel.

De eitjes had ik nog en heb deze geschilderd in de kleuren van mijn interieur. Zo past alles weer leuk bij elkaar en is het low budget.

Wat heb je nodig? Ik heb zelf een ring gebruikt. Deze had ik nog, dus dat is wel fijn om mee te beginnen. Het hoeft niet wat de takken zijn zeer buigzaam dus het kan ook makkelijk zonder ring. Paastakken natuurlijk, deze haal je gewoon bij de supermarkt of markt. Verf, eitjes en een kwast.

Vervolgens blijf je wikkelen en de takken er om buigen zodat je een echt nestje krijgt. Je kunt de uitstekende takken er nog af knippen met een snoeischaar.

Daarna leg je dit nestje in de schaal en versier je het met de eitjes.

Je kunt er ook nog leuke paashaasjes aan hangen. Je kunt hier helemaal los met jouw eigen creativiteit. Dat maakt het juist zo leuk.

Je kunt er nog kaarsjes bij zetten. Een echt gezellig tafereeltje is het geworden al zeg ik het zelf.

Wil je nog meer inspiratie voor het zelf maken of voor de Paastafel kijk dan bij mijn andere blogs.

Liefs Irene

 

 

Terug naar lijst