Interieurinspiratie

Ibiza in de achtertuin

Ibiza styling in de tuin, de tuinbank is inmiddels één van mijn favoriete meubels geworden in de tuin. Heerlijke setting overdag maar ook in de avond. Het oogt zo gezellig door deze hoek gecreëerd te hebben. Hoe we dit hebben gedaan kun je teruglezen in deze blog.

Door voor een rustige basis te kiezen in naturel kleuren kun je alle kanten op. De rustige basis zit hem in de kleur van de schuur, kleur van de op maat gemaakte kussens en de bamboe.

Ik heb al eerder een setting laten zien met veel meer kleur. Maar het leek mij ook wel eens leuk om een setting te maken met alleen naturel kleuren.

Het naturel van de betoncire met tinten wit, offwhite en beige. Het kleed heb ik van binnen naar buiten gehaald. Als het mooi weer is, kan dit makkelijk.

Door te kiezen voor dit kleurenpalet krijg je een heel rustig geheel. Alles sluit op elkaar aan en dat maakt het zo mooi.

Je waant je helemaal op Ibiza of ergens op een strand.

De witte parasol en de rotan stoel passen ook helemaal in het geheel. En vergeet dan niet de witte vlaggetjes. Maakt het gelijk gezellig en altijd feestelijk.

Het groen en de bamboe van de schutting komen prachtig uit.

Ben jij team kleur of naturel?

Stiekem denk ik alweer aan het huis en hoe ik daar deze sfeer weer kan toepassen, hahaha altijd bezig :).

Mocht je een kleur of indelingsadvies willen voor jouw tuin, stuur dan een mailtje naar info@noordenzoet en vraag naar de mogelijkheden.

Liefs Irene

Terug naar lijst