Interieurinspiratie, Kleur

Interieurtrends 2022 Scandinavische stijl met groen en geel

interieurtrends 2022

Interieurtrends 2022,  Scandinavische stijl met groen en geel. Met een naturel basis in het interieur kun je eindeloos met kleur combineren. Dat vind ik nu juist zo fijn aan een rustig basis interieur. Als ik zin heb in een andere kleur voeg ik kleur toe in de vorm van meubels, kussens en andere accessoires. Begin dit jaar heb ik de behoefte aan vrolijke frisse kleuren. Ik word gelijk blij als ik na een dagje werken beneden in onze woonkamer kom.

Een tijdje geleden had ik de woonkamer weer helemaal terug gebracht naar rustige naturel kleuren. Ik had behoefte aan een rustige basis. In het begin heb ik alleen andere naturel kleuren er aan toegevoegd zodat de rust zou blijven. Maar het begint bij mij altijd weer te kriebelen. Daarom toch gekeken welke kleur hier ik aan zou kunnen toevoegen. Geïnspireerd door de nieuwe collectie van HKliving ben ik gaan kijken naar een retro groene kleur. Naast de nieuwe collectie van HKliving kocht ik deze mooie groene hortensia’s. Dit was de perfecte kleur. Toch heel natuurlijk, maar net even anders.

lampen kiezen in huis

De kleur van het kastje is Yeabridge Green van Farrow & Ball. De perfecte kleur die past bij de kleur van de Hortensia. Inmiddels ook hele leuke bijpassende kussens en kandelaar gevonden. En wat zo fijn is. De kleur is een kleur uit de natuur, dus past perfect bij de naturel kleuren die er al zijn in huis.

interieurtrends 2022

Om nog meer kleur toe te voegen kun je werken met andere vrolijke kleuren zoals roze, koningsblauw, paars en geel.

Printjes in dezelfde kleur scharkeringen zijn er ook heel erg mooi bij.

Durf te combineren met verschillende kleur en printjes. Vind je het moeilijk ergens te beginnen, maak dan eerst een moodboard voor jezelf. Dan zie je al gauw welke kleuren er uit springen en  mooi binnen jouw kleurenpalet passen.

Wil je advies over kleurcombinaties of styling van de woonkamer, stuur dan even een berichtje naar info@noordenzoet.nl

En kijk ook eens naar mijn andere blogs over kleur, daar doe je nog meer inspiratie op.

Liefs Irene

Terug naar lijst