Interieurinspiratie, Kleur

Interieurtrends 2022 shoptips

Interieurtrends 2022 shoptips. Kleur is de trend voor dit voorjaar. Frisse vrolijke kleuren. Dit zie je terug in de accessoires maar ook zeker in kleuren op de muur. Fris in de vorm van natuurlijke kleuren zoals geel en groen. De tonen variëren van retro tot jaren 90. Maar dan in een modern jasje. Leuk om hier voor accessoires te shoppen zodat je helemaal in de stemming komt voor het voorjaar. Waar begin je met accessoires toe te voegen?

Kleur toevoegen in jouw interieur doe je eigenlijk altijd met 3 items. Bijvoorbeeld, een kussen, kaars of kandelaar en een leuke vaas met bloemen. Zorg daarbij dat de bloemen ook weer de kleuren hebben van jouw interieur, dan wordt het een perfect match.

Printjes mag zeker! Zolang de kleuren bij elkaar matchen, maakt het jouw interieur net iets unieker en anders dan anders.

Waar begin je met shoppen. Waarmee je gelijk een groot gebaar maakt en qua kleur gelijk iets toevoegt zijn de kussens op de bank. Lekker mix en match. En je hebt gelijk extra kleur in huis. Of leg een plaid er bij in een passende kleur.

Vervolgens kijk je naar een vaas waar de bloemen in kunnen. Deze vaas zet je op een salontafel of eettafel met een prachtige bos bloemen er in. Dit kunnen verschillende bloemen zijn als je werkt met meerdere kleuren. Voeg je één kleur toe aan jouw interieur kies dan voor één bloem in een bijpassende kleur. En als je houdt van droogbloemen, dan kun je natuurlijk ook een bos droogbloemen of pluimen in de vaas doen.

Ook de kandelaars en kaarsen mogen niet ontbreken in een gezellig interieur. Een toffe kandelaar of waxinelichthouders in bijpassende kleuren. Leuk om toe te voegen. Geeft ook direct sfeer aan de ruimte. Je kunt ook gebruik maken van Led kaarsen. Tegenwoordig zien deze er ook bijna echt uit.

Wil je nog meer inspiratie op doen? Check dan ook even mijn andere blogs.

Hieronder woonaccessoires die goed passen binnen een kleurrijk interieur. 

Liefs Irene

Terug naar lijst