Interieurinspiratie

Shop tip : Living Maroc

Shop tip: Living Maroc. Soms kom je een pareltje tegen op Instagram waar je gelijk verliefd wordt op de producten. Ik heb een voorliefde voor handgemaakte producten. Een  product wat handgemaakt is, is daarom nooit hetzelfde. En de imperfectie maakt het voor mij alleen nog maar mooier.

Living Maroc is zo’n pareltje op Instagram met een webshop. De eigenaresse Lieke is samen met haar dochter verliefd geworden op de producten van de Berber vrouwen in Marokko. En dan met name de vloerkleden. Handgemaakt en uniek. Ze besloten de mooiste te kopen om te verkopen aan hun vrienden. Maar daar bleef het niet bij. Er kwam steeds meer vraag naar en zo ontstond hun leuke winkeltje.

Ik ben in de showroom in Vreeland geweest en keek mijn ogen uit. Geweldig..:). Prachtige kleden, poefen en kussens.

Ik nam het kleed en kussen (meest links op de foto in de keuken) mee. Door de warme kleuren en patronen past het direct in mijn interieur. Ik heb gekozen voor een smal kleed. Deze past dan goed naast het bed en als ik dan het bed uit stap, stap ik op het zachte kleed. Heerlijk voor de voetjes :).

Neem eens een kijkje op de site of op instagram. Je zult verliefd worden op de kleuren. En kleur past altijd, in elk interieur. En het heeft een mooi verhaal, dat maakt het nog leuker.

Zoek je nog meer leuke shoptips, kijk op mijn andere blog.

Liefs Irene

 

 

Terug naar lijst