Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Sierkussens voor op de bank te combineren

Sierkussens voor op de bank te combineren. Hoe meer hoe beter, maar hoe combineer je kussens? En wat zijn de nieuwste trends? In deze blog vertel ik jou alles over het combineren van kussens en welke kleuren je kan kiezen voor op de bank.

Sierkussens zijn niet weg te denken uit het interieur. Het geeft heel veel sfeer en warmte aan een ruimte. En je kunt hier mee kleur en prints toe te voegen zonder een hele muur te hoeven schilderen of te behangen.

Wat zijn de nieuwste trends? Kies voor verschillende vormen. Dat maakt het speels. Dus niet alleen maar vierkant maar ook zeker rechthoekig, rond of een andere vorm. Leuk om mee te variƫren.

Prints. Tegenwoordig hoe meer prints hoe beter. Hoe zorg je dat het toch bij elkaar past? Dit doe je door met een kleurenpalet te werken, zorg dat alle kleuren uit de prints overeenkomen met de kleuren uit de ruimte of met elkaar. Door te combineren met kussens met een effen kleur krijg je een ontzettend leuk en gevarieerd geheel. Heb je hier hulp bij nodig? Neem dan contact met mij op, misschien kunnen we een sparsessie inboeken.

Met kleur kun je gezelligheid en knusheid toevoegen. Hoe leuk is het om met kussens kleur te kunnen toevoegen. Zelf heb ik een hele neutrale basis, kleur op de muur, neutrale bank en neutrale vloer. Daarom vind ik het zo leuk met kussens en andere materialen kleur te kunnen toevoegen.

In de shop heb ik verschillende kussens staan. Leuk om deze toe te voegen in jouw interieur. Neem een kijkje in de shop.

Heb je nog meer vragen ? Neem dan contact met mij op.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst