Interieurinspiratie

Trendkleur roze in het interieur

Roze en Groen

Trendkleur roze in het interieur, een van mijn favoriete kleuren. Hier komt mijn “Zoete” kant helemaal naar boven. Het liefst heb ik nog een ruimte waar ik helemaal los kan met heel veel tinten roze.

Met twee meiden zou je denken, kun je genoeg roze in het interieur toe passen. Vroeger had ik hierin ook de vrije hand en kwam menig kleur roze langs. De meiden zijn nu 16 en 13 en zijn niet direct fan van de kleur roze. Roze is dan hier niet meer te vinden.

Pastelkleuren, waaronder roze,  is op dit moment een opkomende trend. Je zag het al in de mode maar nu ook zeker in het interieur. Zachte tinten roze ga je het voorjaar veel gaan zien. Verschillende tinten zijn mogelijk. Van zacht baby roze tot oud roze.

Toch kan ik het niet laten om hier en daar roze toe te passen in het interieur. Ik schilder niet gelijk een hele muur roze. Maar zeker in accessoires is deze kleur prachtig toe te passen en doe ik dan ook regelmatig. En nu met het voorjaar in zicht is het een fijne kleur om een beetje lente toe te voegen in huis.

Roze in de woonkamer door middel van kussens, bloemen en kaarsen.

Of roze in de slaapkamer met mooie posters met roze tinten en een roze plaid.

Roze is ook goed te combineren met bijvoorbeeld de groen tinten, de naturel tinten en wit. Maar ook zwart en roze is een spannende combinatie.

Roze en Groen

 

Ben je ook gek op de roze look maar weet je niet zo goed hoe het in jouw interieur toe te passen? Ik geef je graag een kleuradvies, kijk onder het kopje interieuradvies voor de mogelijkheden.

Of lees een van mijn andere blogs over trendkleuren.

 

Liefs Irene

 

 

Terug naar lijst