Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Woontrends, de interieurtrends van 2023

Woontrends, de interieurtrends van 2023. Welke zijn dit? In deze blog ga ik jou vertellen wat volgens mij de nieuwe trends op interieurgebied zijn voor 2023. Hoe leuk is het om je te laten inspireren. Je hoeft niet alle trends te volgen. Je kunt iets toevoegen in jouw interieur wat bij jou past en wat jou happy maakt.

Kleur!

Het interieur van 2023 kan niet zonder kleur. Kleur op de muur maar ook zeker in de meubels en accessoires. Voeg wat kleur toe, doe dit het liefst in 3 dingen. Dus kleur op de muur, een accessoire of twee. Of misschien een bijzettafel. Zo heb je op een simpele manier toch kleur kunnen toevoegen.

Rood en roze zijn de nieuwe kleuren voor 2023 in allerlei vormen. Van fel en neon tot subtiel in framboos en pastel. En zo zie je dat dit ook goed past binnen een neutraal interieur met een beige bank.

Groen is een blijvertje. In allerlei tinten. Kijk die groene bank is. Geweldig!

   

Leer!

Je zou het niet verwachten maar de leren bank komt terug. Hier kun je ook weer eindeloos variëren met kleur en textuur. Wil je meer een comfortabele of een strakke zit. En  ook hier zie je, goed te combineren met neutrale kleuren.

Retro en vintage look!

 

Wat mij betreft al een tijdje een hele fijne trend. Ik hou van de seventies maar dan wel met het comfort van nu. Hoe leuk zijn de kastjes. Zowel in een kleurrijk als een neutraal interieur heel goed te combineren. En de bank met een seventies vibe. De zitkuil zou heel goed gevuld kunnen worden met deze heerlijke bank.

Japandi

Niet vergeten, een trend die helemaal past in de slow living. Tot rust komen in jouw huis, jouw interieur.

Het hoeft niet zo te zijn dat je dan geen kleur mag gebruiken. Het zijn alleen vaak rustige kleuren en weinig accessoires. Minimalistisch maar toch gezellig.

Wil je meer inspiratie, neem dan eens een kijkje bij mijn andere blogs. Wil je advies hoe een trend toe te passen in jouw interieur? Kijk eens bij mijn interieuradviezen of neem contact met mij op.

 

Liefs Irene

 

Terug naar lijst