Interieurinspiratie

Deurbeslag, onmisbaar detail in een mooi interieur

Deurbeslag, onmisbaar detail in een mooi interieur.

Je zou er niet zo gauw aan denken maar kiezen voor een mooi deurbeslag in jouw interieur is vaak de kers op de taart. Soms mis je iets wat de finishing touch is en wat het het interieur echt af maakt. Het mooist is om dit in het gehele huis door te voeren zodat er een mooie eenheid ontstaat. Deurbeslag is er in passende deurgrepen, deursloten en deurklinken. Dit geeft een prachtige totaallook. Dat maakt het echt af in een huis.

Tegenwoordig is er meer dan alleen zwart, chroom of messing deurbeslag. Denk eens aan brons of zoals dit deurbeslag in een champagne kleur. Ik vind dit zelf echt zo’n andere look geven. Wij hebben veel warme en naturelle tinten in ons interieur en dit sluit hier naadloos op aan. De kleur is door het licht elke keer weer wat anders en dat maakt het weer levend. Het is echt een chique deurbeslag maar het heeft ook iets landelijks waardoor het weer mooi bij de paneeldeuren past. Wij hebben overal dezelfde deuren in huis. En door overal ook dezelfde deurbeslag door te voeren wordt het een geheel.

Maar ook tijdloos, doordat het een natuurlijke kleur is die aansluit op veel naturelle kleuren zoals taupe, beige of andere warme bruin of groentinten. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk omdat je niet elk jaar wisselt van deurbeslag. Kijk ook eens naar de muren. Door voor kleuren te kiezen die hier op aansluiten, krijg je het meest prachtige resultaat.

Zoals je ziet hebben wij witte deuren en wordt het hiermee een prachtige combinatie. Maar je zou nog kunnen overwegen (zoals ik natuurlijk gelijk doe 😉 om de deuren in een andere kleur te schilderen. Zowel de binnenkant van deur als de buitenkant van de deur kan verschillen. Passend bij de kamer waar je in bent. En door de naturel kleur van het deurbeslag past het automatisch overal bij.

Ook is het deurbeslag op verschillende interieurstijlen gemaakt. Kies je voor een industriële stijl of juist een meer hotel chique of jaren 30 look. Alles is mogelijk. Dit deurbeslag heeft zowel iets van de hotel chique stijl als een landelijke stijl. Passend bij ons interieur. Ons interieur is een mengelmoes van verschillende stijlen maar heeft zeker een touch van landelijk dus dit deurbeslag past hier prachtig bij. Deze kleur deurbeslag is ook in andere stijlen verkrijgbaar.

Dit deurbeslag van Deurbeslag.nl is tevens van hele goede kwaliteit. Je hebt echt een goede deurklink die wel tegen een stootje kan. En dat is wel fijn.

Het deurbeslag is ook heel goed te monteren.  De gebruiksaanwijzing vind je er bij. Zo kun je gemakkelijk dit zelf installeren.

Voor de badkamer en toilet zijn er bijpassende sloten. Kijk eens hoe mooi in dezelfde kleur. Ik hou van dat het allemaal bij elkaar past. Dat maakt een interieur echt af.

Wil je een advies over deurbeslag? Welke kleur past bij jou thuis? Of wil je dit meenemen in een interieuradvies?  Neem dan contact met mij op.

Ik help je heel graag om een mooie keuze te maken passend bij jouw interieur.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst