Interieurinspiratie

DIY make over van de keuken

DIY make over van de keuken. We zijn eigenlijk heel erg blij met de keuken. In 2001 zijn we hier komen wonen en ik was altijd al gek van boerenkeukens. Dus die moest er in ieder geval komen in ons huis. Gekozen voor een gele kleur met een kersenhouten blad. Destijds dacht ik niet nog niet na of ik het langer mooi zou vinden en of het niet te uitgesproken was. Het paste toentertijd heel erg mooi bij de rest van de meubels en stijl.

10 jaar geleden waren we de kleur geel helemaal zat. De keuken vond en vind ik nog steeds helemaal mooi. Ik houd nog steeds van landelijk maar dan wel op een eigentijdse stoere manier. We hebben 10 jaar geleden de keuken wit laten spuiten, een ander aanrechtblad en witjes laten plaatsen. Wat een fijne upgrade. En een hele fijne basis waar mee we nog jaren vooruit konden.

We zijn bezig met een verbouwing. Over twee weken komt er vloerverwarming bij ons beneden en krijgen we overal dezelfde vloer.

En als we dan toch bezig zijn, waarom niet nog even een upgrade van de keuken. Er waren een aantal zaken die op ons wensenlijstje stonden;

– een andere schouw/afzuigkap van sloophout

– een Quooker kraan

– een Betonnen aanrechtblad

– En stoere accenten

We zijn begonnen met het aanrechtblad te voorzien van betonciré. Dit is een hele fijne en eenvoudige manier om het aanrechtblad een hele nieuwe look te kunnen geven. Daarnaast hebben we de spoelbak vervangen voor een zwarte spoelbak. Dit geeft gelijk een stoere look. En dan kan de zwarte kraan van Quooker niet ontbreken.

De schouw/afzuigkap hebben wij gemaakt van oude vloerdelen. Dit maakt het plaatje helemaal compleet. En hebben wij van een landelijke keuken een stoere keuken gemaakt. Helemaal weer passen in de sfeer en stijl van ons huis.

Wil jij misschien ook wel een upgrade van jouw keuken? Wil je hier misschien advies over. Stuur mij een mailtje voor meer info!

Lees ook mijn andere blog over veranderingen in de keuken.

 

Liefs Irene

 

 

Terug naar lijst