Interieurinspiratie

Tuinposter dibond

Een tuinposter van dibond. Een van mijn favoriete bestemmingen is toch wel Italië. Na een paar jaar te hebben overgeslagen wilden wij dit jaar toch echt weer Bella Italia. De heerlijke koffie, pasta’s (eigenlijk al het eten),  wat ons betreft een ultiem vakantiegevoel. Maar helaas zit dat er dit jaar niet in. En hebben we er voor gekozen lekker thuis te blijven. Na de verbouwing is dat ook wel erg lekker. Even helemaal niets.

Om toch het vakantiegevoel in huis te halen en een beetje Italië te zien elke dag, heb ik een mooie foto van een paar jaar geleden laten afdrukken op Dibond. Dit is een materiaal wat zowel binnen als buiten heel goed is te gebruiken. En de kwaliteit blijft behouden. De print is UV en waterbestendig. Ik houd van een flexibel interieur en items die zowel binnen als buiten zijn te stylen. Hoe leuk is dat? Deze foto heb ik laten afdrukken bij Studentendrukwerk. Bij hen kun je de mooiste afdrukken laten printen op verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor een stoere look op aluminium of een textielposter voor binnen. Verschillende formaten zijn mogelijk. Neem eens een kijkje op hun site.

En om toch nog een beetje in het kleurenpalet te blijven van ons huis heb ik deze foto bewerkt en een sepia filter er over heen gedaan.

Nu kan ik thuis genieten van een stukje Italië zowel binnen als buiten. Wil je nog meer inspiratie voor de tuin lezen, check mijn andere blogs.

Wat een heerlijkheid! Nu weer even wegdromen met een heerlijke cappucino 🙂

Liefs Irene

 

Terug naar lijst