Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Een neon lamp met eigen tekst in jouw interieur

Een neon lamp met eigen tekst in jouw interieur. Hoe gaaf is dat? Hoe stel je deze samen en welke keuzes heb je allemaal? In deze blog vertel ik hoe wij tot onze keuze voor deze lamp en tekst zijn gekomen.

Kijk nu eens hoe mooi, een echte eyecatcher in de keuken. Op de site van Neonlampen kun je aan de slag met een fijne neon lamp op maat. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, lettertypes en grootte. Je doet dit middels een configurator waarbij je direct het resultaat kan zien.

Wij hebben gekozen voor lettertype Haliman, 70 cm breed met 2 regels en de kleur is warm wit. We hebben voor deze kleur gekozen omdat dit tijdloos is en past bij ons interieur. Maar er zijn heel veel kleuren mogelijk.

Je kunt de lamp ook warmer qua licht en lichter maken. De lamp is daarnaast ook nog eens dimbaar. Je krijgt er een fijne afstandbediening bij zodat je het licht makkelijk aan en uit kunt doen.

De lamp wordt heel goed verpakt aangeleverd met alle benodigdheden en een duidelijke omschrijving. Het is heel erg makkelijk om deze lamp op te hangen. De gaatjes zitten er al in en alle schroeven en pluggen zijn bijgeleverd.

Wat ik ook zo mooi vindt, is dat het ook een hele mooie lamp is als deze uitstaat, zonder heel veel snoeren die je in het zicht hebt.

Het geeft prachtig licht, ook in de avond. Het is een vrij donkere hoek en nu wordt deze mooi verlicht waardoor de keuken ook weer ruimtelijker lijkt.

Wil je jouw logo in neon letters laten maken, dan is dat ook mogelijk bij NeonlampenZij maken van jouw logo een prachtige neon lamp op maat. Je kunt via deze link een gratis offerte opvragen. 

Daarnaast kun je als bedrijf kiezen of de lamp in Nederland of in China wordt gemaakt. Zo heb je de keuze voor een duurzamere lamp in jouw logo.

Ben je op zoek naar nog meer interieurinspiratie of wil je een advies over een neonlamp in jouw interieur, neem dan contact met mij op.

Liefs Irene

Terug naar lijst