Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Een neon lamp met eigen tekst in jouw interieur

Een neon lamp met eigen tekst in jouw interieur. Hoe gaaf is dat? Hoe stel je deze samen en welke keuzes heb je allemaal? In deze blog vertel ik hoe wij tot onze keuze voor deze lamp en tekst zijn gekomen.Op de website van Neonlampen.nl kun je eenvoudig aan de slag met het samenstellen van een op maat gemaakte tekst neon lamp. Je hebt de keuze uit diverse kleuren, lettertypes en groottes, en je kunt dit allemaal doen via een handige configurator, waarbij je direct het resultaat kunt zien.

Voor ons exemplaar hebben we gekozen voor het Haliman lettertype, met een breedte van 70 cm en 2 regels tekst. We hebben gekozen voor de warm witte kleur, omdat deze tijdloos is en perfect past bij ons interieur. Uiteraard zijn er talloze andere kleuropties beschikbaar om aan jouw voorkeuren te voldoen.

Kijk nu eens hoe mooi, een echte eyecatcher in de keuken.

De lamp wordt heel goed verpakt aangeleverd met alle benodigdheden en een duidelijke omschrijving. Het is heel erg makkelijk om deze lamp op te hangen. De gaatjes zitten er al in en alle schroeven en pluggen zijn bijgeleverd.

Daarnaast kun je de lamp ook aanpassen qua lichttemperatuur en helderheid. De lamp is zelfs dimbaar, en je ontvangt een handige afstandsbediening waarmee je het licht eenvoudig aan en uit kunt zetten. De tekst neon lamp wordt zorgvuldig verpakt geleverd, inclusief alle benodigde accessoires en een duidelijke handleiding. Het ophangen van de lamp is zeer eenvoudig, aangezien de montagegaten al aanwezig zijn en alle schroeven en pluggen worden meegeleverd.

Een ander aspect dat ik erg mooi vind, is dat de lamp er ook prachtig uitziet wanneer deze niet brandt, zonder dat er storende snoeren in het zicht zijn. Het geeft een schitterend licht, zelfs ‘s avonds. Een voorheen donkere hoek in onze keuken wordt nu mooi verlicht, waardoor de ruimte ruimtelijker lijkt.

Met een op maat gemaakte neon lamp van Neonlampen.nl haal je niet alleen een stijlvolle lichtbron in huis, maar ook een echte eyecatcher die perfect past bij jouw interieur. Waar wacht je nog op? Laat jouw ruimte stralen met een prachtige tekst neon lamp op maat!

Het geeft prachtig licht, ook in de avond. Het is een vrij donkere hoek en nu wordt deze mooi verlicht waardoor de keuken ook weer ruimtelijker lijkt.

Verfraai je woon- of slaapkamer: Led tekst neon lampen zijn een geweldige toevoeging aan je woon- of slaapkamer. Ze kunnen dienen als een statement piece boven je bank of bed, of zelfs als een inspirerende quote aan de muur. Met led tekst neon lampen kun je elke gewenste tekst of ontwerp creëren, waardoor je de vrijheid hebt om je eigen persoonlijkheid en stijl uit te drukken. Of je nu kiest voor een romantisch citaat, een grappige uitspraak of gewoon je eigen naam, led tekst neon lampen zorgen voor een unieke sfeer in elke kamer.

Creëer een opvallende sfeer in je bedrijf: Led tekst neon lampen zijn niet alleen voor thuisgebruik. Ze zijn ook uitermate geschikt voor gebruik in bedrijfsruimtes. Of je nu een café, restaurant, winkel of kantoor hebt, led tekst neon lampen kunnen een opvallend element toevoegen aan je interieur en tegelijkertijd je merk versterken. Je kunt je bedrijfsnaam, logo of een inspirerende slogan in neon verlichting weergeven. Dit trekt niet alleen de aandacht van klanten, maar creëert ook een trendy en moderne uitstraling voor je bedrijfsruimte.

Een andere optie is om jouw eigen logo in te sturen om van jouw logo een led neon lamp te laten maken. Dit is een geweldige optie voor bedrijven die hun merk willen promoten of een opvallende neonlamp willen maken om hun bedrijf te laten opvallen. Een LED neon lamp is een opvallende manier om uw bedrijfslogo te presenteren. Door het heldere licht en de levendige kleuren valt uw logo op en trekt het de aandacht van voorbijgangers. Hierdoor kunt u uw merkbekendheid vergroten en meer potentiële klanten bereiken.

Ben je op zoek naar nog meer interieurinspiratie of wil je een advies over een neonlamp in jouw interieur, neem dan contact met mij op.

Liefs Irene

Terug naar lijst