Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

Wild wonder flexa

Flexa kleur van het jaar 2023, Wild Wonder. Elk jaar in september lanceert Flexa de kleur van het volgende jaar. Een van mijn favoriete momenten. Ik ben gek op kleur, nieuwe kleuren en nieuwe kleurcombinaties. Het is leuk om te zien hoe het team van Flexa dit bedenken en welke gedachten er achter zit. Vaak heeft het te maken met de tijd waarin we leven en welke trends er zijn te verwachten. De woorden die bij deze kleur passen zijn natuur, zonnig, warm en positief.

Dit jaar is het de kleur Wild Wonder. Ben er gelijk verliefd op, ik houd op het moment van zachte kleuren die iets hebben van geel en groen. Kleuren die je ook terug vindt in de natuur en waar je warm en positief van wordt. Ik word er in ieder geval heel blij van.

Je kunt deze kleur op verschillende manier combineren. Dat maakt het zo leuk. Hier in de woonkamer gecombineerd met andere trendkleuren die je op dit moment veel ziet. Zoals het oranje in combinatie met naturel en bruintinten. Gedurfd maar wel met een rustige basis. Daar hou ik persoonlijk ook erg van. Dat maakt een interieur uniek.

Ook een rustig palet zoals alleen maar naturel kan een tof accent worden toegevoegd zoals je hier ziet. Net even anders dan anders. Of combineer met een uitgesproken print maar hou de rest dan rustig. Heel trendy maar toch in balans.

Flexa heeft speciaal een kleurenpalet Lush samen gesteld zodat je heel makkelijk keuzes kunt maken in combinaties van kleuren. Zo weet je zeker dat het altijd bij elkaar past. Ik kan in ieder geval niet wachten om hiermee aan de slag te gaan. Wel is het altijd belangrijk om te kijken naar de lichtinval en de zonkant. De kleur verandert mee met de zonstand en de seizoenen.

Wil je een advies hier over? Kijk bij de mogelijkheden en stuur een berichtje.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst