Interieurinspiratie, Kleur

Zomers feestje

Zomers feestje. Heerlijk om verjaardagen, jubilea of gewoon het leven en de liefde te vieren. En wat is dan fijner om dit in de zomer te doen. Ik ben jarig in de zomer dus pak dan altijd flink uit met een feestje. Zo heb ik deze keer weer gebruik gemaakt van mijn tafelklem/boog van steigerbuizen. Dit is zo’n fijn item. Je kunt er slingers aan hangen en leuke pompons en lampionnen. Het leuke is om deze in zomerse kleurtjes helemaal vol te hangen.

In de winter gebruik ik deze tafelklem/boog altijd voor leuke lichtjes. En met kerst hang ik hier leuke sterren aan. Ik heb hier eerder een blog over geschreven.

Zoals je kunt zien, houd ik van kleur. Zeker in de zomermaanden is kleur onmisbaar. Bij Sostrene grene heb ik deze leuke lampionnen en pompons gekocht. Van papier, dus duurzamer dan ballonnen. En net zo gezellig. Daarnaast heb ik zelf de slinger van stof gemaakt. Heel erg simpel, een touw, een oude blouse in een leuke zomerse kleur en een schaar. Knippen in reepjes en knopen om het touw heen.

 

En zo zie je, het hoeft allemaal niet zo moeilijk en nieuw te zijn.

 

De kleuren van het servies pas ik aan op de slingers of andersom. Hier heb ik ook alle kopjes en koffiekan in zomerse kleurtjes op tafel staan. En fijne brocante gebaksbordjes met een bloemetje. En altijd koffie met taart als we een feestje hebben. Heerlijk! De kopjes en koffiekan zijn van HK living, mijn favoriete merk inmiddels. Ze hebben zo’n fijne collectie waar gelijk alle kleuren mooi bij elkaar passen. Zowel de interieur- als de servies items.

 

En de leuke kandelaars in vrolijke kleurtjes met fijne kaarsen. De kandelaars zijn onder andere van Cocomaison, &klevering en HK living.

Maak het ook gezellig met een leuk feestje of vier de zomer!

Liefs Irene

Terug naar lijst