Interieurinspiratie, Kleur

Zomers interieur met kleur

Zomers interieur met kleur. Het kan wat mij betreft niet zonder elkaar. Overal waar je kijkt zie je kleur in deze tijd van het jaar, buiten in de vorm van bloemen, de lucht zo helderblauw, de kleurtjes in de zomerkleding en daarom ook in het interieur. Vooral dit jaar is het echt een explosie van kleur die je ziet in het interieur. Met een rustige basis kun je best wel wat kleur toevoegen. Welke kleuren vind je mooi? Of koop een mooie bos bloemen en kijk naar de kleuren in het boeket.

Budgettips zijn wat mij betreft nog steeds, koop een potje verf (testers) en gebruik deze om kandelaars of vazen mee in de verf te zetten. Zo heb je automatisch bijpassende accessoires in de juiste kleur. Leuke vrolijke kaarsjes er bij en je bent gelijk klaar.

Kussens in vrolijke kleurtjes zijn deze zomer in ons interieur niet weg te denken. Je kunt het zo bont maken als je zelf wil. De omgeving is rustig, de naturel tint muur en de witte tafel.

En kijk eens naar de collectie van HK Living, deze collectie heeft zoveel kleur. Prachtig! Door het servies door te trekken in dezelfde kleuren als de kussens past alles weer mooi bij elkaar en wordt het een geheel. Doordat het een geheel is, geeft het toch een rustige sfeer.

En alles past automatisch bij elkaar door met dezelfde kleuren, maar dan net even in andere tinten met elkaar te werken. Hier heb ik bloemen uit de tuin geplukt om mooi in de vaas te zetten. Wat meer contrast bij de fellere kleuren, zo houd je het nog erg rustig bij elkaar.

Het is soms lastig om te durven kiezen voor kleur. Laat je eens adviseren. Door een goed advies, krijg je meer kleur maar toch een rustig interieur. Of lees mijn andere blogs  over kleur in het interieur.

Stuur een mailtje voor de mogelijkheden naar info@noordenzoet.nl

Fijne zomer!

Liefs Irene

Terug naar lijst