Interieurinspiratie, Seizoenen

Herfst styling met pompoenen

Herfst styling met pompoenen.  Hoe leuk is dat? Het is altijd zo gezellig om met pompoenen aan de slag te gaan. Je krijgt er een instant herfstgevoel van. Heerlijk vind ik dat. In combinatie met de kaarsjes geeft het een gezellige en knusse sfeer. Helemaal het najaarsgevoel te pakken.

Hoewel oranje pompoenen natuurlijk ook helemaal geweldig zijn, vind ik het wel zo fijn om bij de kleuren van mijn interieur te blijven. Dit geeft een gezellig en gelijk een geheel met de andere interieuritems. Het past ook weer mooi bij de naturel windlichten en rotan schaal.

Pompoenen kunnen zowel binnen als buiten gestyld worden. Hou wel in de gaten hoe ze zich houden. Ik heb ze hier in de tuinkamer liggen. De schaal heb ik nog verder aangekleed met zowel echte kastanjes, beukennootjes, eikeltjes als de nepvarianten hier van.

 

Hier is het niet heel erg warm in de tuinkamer, dus de pompoenen houden het goed. Ik heb de pompoenen met olijfolie ingesmeerd,  voordat ik ze heb neergelegd op de schaal. Dan blijven ze langer mooi en heb je er langer plezier van.

Wat een gezelligheid zo bij elkaar, fijn ook met de kaarsjes aan. Zowel overdag als in de avond maakt het een gezellig en knus geheel.

Zo zie je dat herfstkleuren ook weer prachtig passen bij pastelkleurtjes. Tegenwoordig kun je de pompoenen ook in hele naturelle kleuren krijgen, dus altijd wel een match binnen het interieur. Zo kun je de herfst stylen in huis.

Ik hoop je geïnspireerd te hebben met mijn blog, lekker aan de slag met de pompoenen en andere herfstdecoratie.

Mocht je nog meer tips en inspiratie willen voor het seizoen, kijk dan eens bij mijn andere blogs voor nog meer inspiratie.

Liefs Irene

Terug naar lijst