Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Het kiezen van een geschikte bank

Het kiezen van een geschikte bank. Hoe doe je dat? In deze blog vertel ik meer over het uitkiezen van een geschikte bank.

Een bank uitkiezen doe je niet zomaar. Je maakt een keuze voor langere tijd dus je wilt wel dat dit een goede keuze is. Laat je goed adviseren. Niet alleen over kleur of vorm, maar zeker over de stof en het zitcomfort. De bank moet goed passen bij hoe jij de bank wilt gebruiken.

Ga je voor een bank in een hoek? Dit is fijn voor als je de bank gebruikt voor heerlijke avondjes tv te kijken of te lezen. Of met een gezin samen op de bank te kunnen zitten. Je kunt hiervoor meerder opties gebruiken.

Een hoek met ook nog een leuning er achter is fijn omdat je dan niet alleen de lounge hebt maar ook volwaardige zitplekken. Handig om met z’n allen op de bank te kunnen zitten en ook nog elkaar kunnen aankijken.

Bovenstaande banken zijn allebei van Bysidde. Een heel fijn en duurzaam merk met een showroom.

Zelf ben ik enorm fan van de elementenbank. Ik heb op dit moment ook een hele fijne bank. Maar het lijkt mij zo fijn om een winter en een zomeropstelling te kunnen maken. In de winter maak je meer een opstelling waar bij je zowel van de open haard als van de tv kunt genieten. Heerlijk tegen elkaar aankruipen met een dekentje.

En in de zomer maak je meer een opstelling waarbij je naar buiten bent gericht en kan genieten van het buitenleven. Zo betrek je de woonkamer nog meer met buiten.

En het flexibele vind ik fijn, kun je lekker veel veranderen :).

De modulaire banken zijn van 4x6sofa. Een heel fijn merk met meerdere soorten banken. Zij hebben een showroom waarbij je de banken in het echt kunt bewonderen.

Wil je advies met betrekking tot de aankoop van een nieuwe bank. Neem dan contact met mij op, ik kan jou zeker helpen.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst