Duurzaamheid, Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Keuken wrappen ervaring

Keuken wrappen ervaring. Keuken wrappen wat is dit nu eigenlijk? Hoe gaat het in zijn werk? En is het echt goedkoper en makkelijker dan een nieuwe keuken te installeren?

Wij hebben onlangs onze keuken laten wrappen bij Wrapjekeuken.nl. Echt een aanrader wat mij betreft. Wij hebben er tevens voor gekozen om nieuwe deurtjes te laten maken. Onze keuken zag er namelijk eerst zo uit. Een vrij landelijke keuken met landelijke deurtjes. En in het wit. Het is een keuken van ongeveer 22 jaar oud. We hebben de deurtjes al wel eerder een keer laten spuiten in het wit. Het was eerst geel namelijk.

De folie liet inmiddels al los dus we gingen rondkijken naar verschillende mogelijkheden om de keuken een nieuwe make-over te kunnen geven. De basis van de keuken is nog steeds goed, dus we wilden uit kostenoverweging geen nieuwe keuken kopen. Via Instagram kwam ik verschillende keukenwrap bedrijven tegen. Dit leek ons wel iets. We wilden alleen ook de deurtjes laten vervangen, dus ik ging op zoek naar een partij die beiden deed.

De deurtjes worden gemaakt door een meubelmaker en zijn van hele goede kwaliteit. Van te voren worden er duidelijke meetinstructies gevraagd en geef je samen met de foto’s alle maten door van de vervangen deurtjes en te wrappen delen. Vervolgens worden er twee afspraken gepland. één afspraak om de deurtjes en lades te komen ophalen. En een andere afspraak voor het wrappen van de keuken.

De deurtjes worden op de dag van het wrappen weer netjes teruggebracht en vervolgens worden de nieuwe deurtjes en lades gewrapt. Dit gaat supersnel. Wij hebben natuurlijk niet zo’n hele grote keuken maar het wrappen heeft bij ons ongeveer een halve dag in beslag genomen. Het gaat heel nauwkeurig en precies. Ook met heel veel beleid. Overal wordt over nagedacht.

Je ziet zelfs de houtnerf doorlopen in de deurtjes en de lades. Echt zo mooi! Dat zijn echt de details waar aan gedacht wordt. Een prachtige lichteiken houttint. Je ziet deze combinatie steeds meer. Het geeft een ontzettende warme uitstraling. En het maakt onze keuken gelijk zo knus. Heel blij met de combinatie van wit blad en houten deurtjes.

We hebben er voor gekozen om de plinten aan de onderkant wit te houden. Dit geeft een beetje een zwevend effect en heeft een iets frissere look hierdoor.

Wij zijn er zo ontzettend blij mee! We hebben gewoon een nieuwe keuken!

Voordat de deurtjes werden vervangen en gewrapt hebben we ook gekozen om een nieuw blad er op te laten zetten. Je kunt er ook voor kiezen om het blad te laten wrappen. Wij wilden graag een stenen blad met marmerlook. Een prachtige combinatie.

En voor de oplettende kijker, ook een nieuwe spoelbak en kraan. Geen zwart meer maar een RVS kleur. Iets zachter en beter passende bij onze stijl.

Wil je meer informatie over het keukenwrappen of een advies meegenomen in het totale interieur. Laat het mij dan weten, neem contact op via het formulier en we kijken vrijblijvend wat de wensen en mogelijkheden zijn voor jouw keuken.

Liefs Irene

 

Terug naar lijst