Interieurinspiratie, Kleur

Kleurtrend voor in het interieur, grijs

Kleurtrend voor het interieur, grijs. Grijs is bezig aan een comeback n 2022. In verschillende tinten. In deze blog vind je inspiratie om de kleur grijs in jouw interieur toe te passen.

Wat je vooral ziet zijn de lichtere en warmere kleuren grijs. Juist ook in combinatie met warme beige tinten. Deze verzachten de koelere kleur en maken het een warmer geheel. In deze slaapkamer zie je warme lichte grijs tinten gecombineerd met verschillende kleuren wit en rotan. Zo zie je een sereen rustige slaapkamer met warme accenten zodat het toch weer heel knus wordt. Dit is de kleur Urban Dust van Vestingh Paint & Craft.

Het past helemaal in de Japandi style trend die je nu veel ziet. Niet te veel poespas en hele rustige kleuren. En met grijs kun je dit heel mooi bereiken. Zeker in de slaapkamer waar rust heel erg belangrijk is.

Om meer rust toe te voegen heb ik het kastje ook mee geschilderd in dezelfde kleur grijs als de muur. Dit is de kleur Urban Dust van Vestingh Paint & Craft.

In de keuken kun je grijs natuurlijk ook ideaal toepassen. Hier is het aanrechtblad van grijs betonciré gemaakt. Betonciré hebben wij gekocht en zelf toegepast bij betoncirenederland.nl Dit is ook een warme kleur grijs zodat het blad niet zo kil doet lijken.

In combinatie met wit en hout krijg je een knus en gezellig geheel. Zelf adviseer ik de keuken rustig te houden omdat er al veel staat en gebeurt. Je kunt het met accessoires heel gezellig maken. Heb je de blog al gelezen van de make over van de keuken?

Je kunt ook kiezen voor een donkere kleur grijs. Dit is de kleur Stone van Vestingh Paint & Craft. Om een knus gevoel te krijgen in deze slaapkamer en om deze hoek te accentueren, hebben wij de gehele hoek en plafond mee geschilderd in dezelfde kleur. Ook het bed is mee geschilderd. Zo komt deze hoek erg mooi uit. De verschillende tinten grijs in het dekbed, gordijn en accessoires passen er mooi bij en geeft een mooi geheel.

Herhaling van kleur geeft rust in de ruimte. Zorg dat de kleur altijd ergens wordt herhaald en terug komt. Dit kan zowel met de verf als de accessoires zijn.

Wil je meer inspiratie of advies om de kleur grijs in jouw interieur toe te passen, stuur een mail naar info@noordenzoet.nl

Liefs Irene

Terug naar lijst