Duurzaamheid, Interieurinspiratie

Metamorfose van de werkkamer

Metamorfose van de werkkamer. Een tijdje geleden ben ik begonnen aan de make over van mijn werkkamer. Het was voorheen eigenlijk een wat saaie kamer met lichte muren, zwart wit en weinig kleur. Omdat mijn werk Interieurstylist is, kan mijn werkkamer natuurlijk niet achter blijven.

Een mooie stoel kan natuurlijk ook niet ontbreken. De kamer heeft een beetje een retro vibe door de kleur en verschillende elementen. Ik zocht nog een leuke kleur voor de stoel die er mooi bij past. Ook weer praktisch natuurlijk. De stoel kan draaien. Dit is heel fijn aangezien ik de kasten achter mij makkelijk moet kunnen gebruiken. Daarnaast heeft de stoel een actieve zit en dat is voor mij ook erg handig aangezien ik goed moet zitten omdat ik snel last van mij rug heb.

Deze prachtige stoel van het merk Zuiver heb ik gekocht bij Vameto. Je moet hier echt even een kijkje nemen. Ze hebben zulke mooie meubels van de bekendste merken tegen de laagste prijsgarantie. Ik heb verschillende stoelen bekeken, ik ben namelijk heel erg fan van stoelen. Kan hier echt zo blij van worden.

Vameto heeft ook buitenkansjes. Dit is ook zo fijn, lekker duurzaam. De meubels zijn afkomstig van hele fijne bekende merken uit de Benelux, zoals Zuiver, Dutchbone, Bold Monkey en Kave Home. Ze hebben misschien wat lichte schade aan de verpakking of het meubel of hebben gediend als showroommodel. Hierdoor kun je hoge kortingen krijgen op het meubel zelf. Het wordt daardoor niet zomaar weg gedaan en krijgt zo een mooi tweede leven en kan schitteren bij iemand thuis. Misschien niet helemaal perfect maar daardoor niet minder mooi of functioneel voor in jouw huis. Deze stoel die ik heb ontvangen, had alleen wat schade aan de doos.

Zoals bij mij dus, kijk nu eens hoe mooi.

Je kunt bij Vameto ook terecht voor nieuwe meubelen. Deze meubelen zijn tevens van prachtige mooie merken. Je kunt misschien ook nog wel een leuke combi maken van buitenkansjes en nieuw. Zo krijg je ook nog eens een unieke combinatie bij jou thuis en je bent minder geld kwijt dan bij een andere meubelzaak. Je krijgt nu ook nog eens 10% korting op alles op de site met de code Noordenzoetblog10.

Wat ik ook erg belangrijk vindt, is duurzaamheid. Dus de meeste meubels zoals de kasten, theekastje en bureau zijn allemaal tweedehands.

En omdat dit helemaal mijn eigen kamer is, mag deze zeker lekker veel kleur en persoonlijkheid hebben. Hier kan ik helemaal los. Wat wel belangrijk is, om balans te houden in de werkkamer. Dus een rustige basis met elementen waar je blij van wordt. Een werkdag blij beginnen is natuurlijk ontzettend fijn. Ook heb ik gekeken naar elementen die mij energie geven als ik er naar kijk en praktisch. Ik hou van een clean desk in de avond dus het moet makkelijk te zijn om alles weer netjes op te bergen.

Ook de mooie lampen die boven mijn bureau hangen zijn via marktplaats. Ik heb er uiteraard wel mijn eigen twist aan gegeven. Zo zijn de ikea kasten aan de ene kant behangen met een hele fijne print van mijn favoriete dorp Holten. En de kast, ook een ikea Besta kast, aan de zijkant van mijn bureau heb ik geschilderd in dezelfde kleur als de muur.

Wil je meer weten of wil je advies hoe deze meubelen bij jou thuis kunnen staan. Neem dan vrijblijvend contact op.

Liefs Irene

Terug naar lijst