Interieurinspiratie

Quotes en teksten in het interieur

Quotes en teksten in het interieur. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik gek ben op teksten. Deze teksten variëren van songteksten, gedichten, uitspraken en vertalingen van uitspraken. Zo kun je mij echt blij maken met teksten in het Italiaans of Frans. Soms vertaal ik zelf mooie teksten in een andere taal. Dan is dat gelijk anders dan anders. Zo als ook de tekst boven ons bed. All you need is love maar dan in het Deens.


Een van mijn hobby’s, al heb ik daar niet altijd de rust en tijd voor, is handletteren. Hoe leuk is het om zelf teksten te maken op papier. Soms niet eens alleen op papier maar op hout of stof. Mijn kast staat dan ook vol met stiften, stempels en allerlei andere materialen om lekker mee aan de slag te gaan.
Op Instagram is ook heel veel inspiratie te vinden als het om teksten gaat. Zo heb ik ook @lievebriefjesvoorjou op instagram ontdekt en zij maakt echt prachtige teksten. Je kunt deze teksten in kaart of postervorm kopen op haar site www.lievebriefjesvoorjou.nl . Ik houd daar van.

Of zie mijn nieuwste aanwinst in de keuken. De ixxi waarmee je zelf de leukste quotes maakt. Voor iemand die nog wel eens wisselt in het interieur is dat geen slechte keuze. Nu kan ik voor elk seizoen en iedere sfeer een andere tekst op hangen.
Ben er nog elke dag super blij mee.

Je vindt bij mij echt overal teksten. Ik kan er geen genoeg van krijgen. Ik wissel dan ook vaak van teksten en kaartjes. Ik heb inmiddels een mand vol met allerlei kaartjes en posters. Als ik ergens in een stad of een dorp ben en ik kom een winkel tegen met kaartjes met teksten, dan gaat er altijd minstens één van mee.
De teksten hebben altijd wel een betekenis voor mij. Dat ik er naar kijk en er blij van wordt. Of dat het een speciale herinnering met zich mee brengt. Gelukkig zijn mijn meiden en man ook fan van teksten in het interieur. Hun en onze kamer hangt ook helemaal vol.

Mijn lijfspreuk; Creativity is intelligence having fun !

Lees ook eens mijn andere blog over de Happy Wall. Teksten en foto’s waar je blij van wordt.

Liefs Irene
@noordenzoet

Terug naar lijst