Interieurinspiratie, Nieuwe Trends

Trends voor het najaar op de Vtwonenendesignbeurs

Trends voor het najaar op de vtwonen en design beurs. Op 5 oktober ging ik eindelijk weer naar de vtwonenendesignbeurs in het Expo theater in Vijfhuizen.

Heerlijk om weer even te struinen op een beurs en alle nieuwe trends voor het najaar in het echt te zien.

Wat mij opviel is dat er veel kleur te zien was. Prachtige warme tinten maar hier en daar ook een lekkere spattende kleur. Dit kan een interieur heel erg spannend maken en net even anders dan anders. Wat je wel ziet is dat er altijd een rustige basis is.

Ook de warme tinten voor het najaar zijn prachtig. Veel aarde- en terratinten die een beetje neigen naar de kleur roze.

En de organische vormen zijn niet te missen. Vorig jaar was dit al een trend maar nu is het heel fijn. Het geeft ook gelijk een knus en lief gevoel als de bank niet recht is maar ronde leuningen heeft.

Groen zie je ook overal. We kunnen echt niet zonder groen in huis. Is het niet in de vorm van een plant dan de kleur groen op de wand of in de meubels.

En printjes, heerlijk alles met elkaar kunnen combineren binnen een bepaald kleurenpalet. Echt prachtig! Wat mij betreft een must have voor het najaar. Ook zie je op de laatste foto dat je zelf ook heel goed een mooie print, of bijna kunstwerk op de muur kunt maken. Verf en kleuren zijn van Vestingh Paint & Craft. Een van de mooie merken waar ik mee samen werk voor mijn interieuradvies.

Maar naast al het kleur en print zie je ook het rustige palet nog steeds. En het donkerbruine hout is een nieuwkomer. Koloniaal anno 2022.

Mocht je nog meer inspiratie willen hebben over kleur of andere trends check mijn andere blogs.

Of wil jij ook een nieuwe trend toepassen in huis, maar je weet niet hoe? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Liefs Irene

Terug naar lijst